LITORALUL PENTRU TOTI 2015: Peste 10.000 de TURISTI pot beneficia de EDITIA DE PRIMAVARA a programului

Peste 10.000 de TURISTI pot beneficia de EDITIA DE PRIMAVARA a programului LITORALUL PENTRU TOTI, care se va desfasura in perioada 4 mai – 19 iunie, a anuntat luni Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR).

“Tot litoralul este pregatit pentru deschiderea sezonului, mai bine decat in anii precedenti, si speram sa fie bine promovat de Autoritatea Nationala pentru Turism, dar mai ales de doamna presedinte Simona Man, in asa fel incat programul «Litoralul pentru toti» sa aiba succesul pe care noi il asteptam de la lansarea primei editii”, apreciaza vicepresedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, Nicolae Bucovala, care este si presedinte al Asociatiei Patronale Mamaia.

Programul LITORALUL PENTRU TOTI este lansat de FPTR, Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) si Asociatia Litoral-Delta Dunarii (ALDD).

Citeste si: TRENURILE LITORAL, lansate de CFR Calatori cu ocazia deschiderii SEZONULUI ESTIVAL 2015

“Pentru a veni in sprijinul turistilor, lansarea acestei editii beneficiaza de aceleasi tarife maximale din editia septembrie-octombrie 2014, ceea ce inseamna ca aceste pachete pot avea si preturi inferioare acestor plafoane tarifare”, se arata in comunicat.

Pentru zona Mamaia – Constanta – Eforie, tarifele maximale pentru un sejur (6 nopti/persoana) ajung pana la 205 lei la un hotel de o stea fara mic dejun, 235 lei la un hotel de 2 stele fara mic dejun, 265 la un hotel de 3 stele fara mic dejun, 315 lei la un hotel de 2 stele cu mic dejun, 425 de lei la un hotel 3 stele cu mic dejun, 485 lei la un hotel 4 stele cu mic dejun si 605 lei la un hotel de 5 stele cu mic dejun. 

Ca si la editia precedent a programului LITORALUL PENTRU TOTI, turistii beneficiaza de optiunea all inclusive. Tarifele maximale pentru sejururile all inclusive de 5 nopti/persoana ajung pana la 765 lei la un hotel de 3 stele si 985 lei pentru un hotel de 5 stele.

Citeste si: PROGRAMUL TRENURILOR LITORAL lansate de CFR CALATORI

Pentru sudul litoralului (statiunile Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele maximale pentru o vacanta de 6 nopti/persoana incep de la 159 lei la un hotel de o stea fara mic dejun si ajung la 469 lei pentru un hotel de 5 stele cu mic dejun. 

Pana in prezent, s-au inscris in program 16 hoteluri din statiunile de pe litoral, care pun la dispozitie un numar de 1.238 de locuri pe serie. Aceste locuri vor fi vandute in peste 70 de agentii din toata tara, ceea ce inseamna ca, la sfarsitul editiei de primavara 2015, cel putin 10.000 de turisti vor putea beneficia de vacante pe litoral la tarife reduse.

Sursa foto: cugetliber.ro