DANSEZ PENTRU TINE, 1 noiembrie 2013: Daca n-ar fi existat Mihai Petre si Edi Stancu, aveau 10 pe linie! LIVE-FOTO

DANSEZ PENTRU TINE, LIVE TEXT: Nana Falemi si Emanuela Mitrea au parasit competitia de la “Dansez pentru tine. Dupa editia de vineri seara, prima echipa condamnata la duel este cea formata din Dima si Iulia, care nu au fost in cea mai buna forma a lor.  Ruby si Alexandru au reusit sa se salveze pentru a doua oara de la duel, iar Elena Ionescu si Freek formeaza a doua pereche care intra la duel vinerea viitoare, de la 20.30, la “Dansez pentru tine”.

In ringul viselor a dansat si Mihaela Radulescu. Imbracata intr-o rochie rosie foarte sexy, Mihaela a dansat cu Bogdan Boanta, care a realizat si coregrafia.

“Eu la nunta noastra am dansat cu altii, ca tu cantai”, i-a spus la final Mihaela lui Stefan Banica.

VEZI AICI FOTO CU MIHAELA RADULESCU IN TIMPUL DANSULUI

DANSEZ PENTRU TINE, Live Text – Ora 23.00: In aceasta seara, marele derby Dinamo-Steaua se da in pasi de dans! Giani Kirita si Falemi au intrat in focul duelului. Juriul si-a spus doar parerea, insa notele le vom afla la sfarsit, dupa ce vom afla votul publicului.

Emilia: Moment extraordinar prin forta si bucurie. N-a fost niciun duel, a fost un spectacol. Ii felicit pe coregrafi. Fetele au fost extraordinare. Bravo Vica, bravo Cocuta.
Mihai: Felicit coregraful, pe langa dansul foarte bun, au transmis un mesaj foarte important si mi-as dori ca orice duel dintre Steaua si Dinamo sa se termine pasnic. Mesajul a fost foarte frumos, dansul .. Dana a fost foarte buna astazi, peste Ema ca si dans, iar baietii, Giani mi-a placut foarte mult, a avut atitudine, joaca foarte bine si a dansat foarte bine. Mi-a placut atitudinea lui Giani. Falemi mi-a placut din alt punct de vedere: e un baiat super haios si de bun simt, nu e cel mai bun dansator, e usor stangaci, de e acel stangaci simpatic. Giani si Dana au fost putin mai buni.
Beatrice: Un spectacol extraordinar, este unul dintre cele mai bune momente ale emisiunii noastre. Dana si Ema, inceput foarte frumos, sunteti niste dansatoare minunate. Falemi si Giani ati progresat foarte mult. Ati fost excelenti, ma bucur ca ati avut o seara atat de speciala si buna.
Nea Marin: Un spectacol reusit, cele doua coregrafe si-au insusit bine toate stilurile. Cand l-am vazut pe Giani cum danseaza, mi-am amintit cand mi s-a impus mie sa dansez hip-hop. Giani, bine. Fetele, foarte bine. Falemi, cum a spus Mihai, esti foarte haios. Ati fost la fel de buni.
Edi: Un mesaj pozitiv, ati reusit sa faceti lumea sa danseze. Le felicit pe cele doua dansatoare, Dana ai stralucit, m-ai trecut prin toate starile posibile. Giani e foarte carismatic, a reusit sa stea pe ritm, Falemi ai o atitudine de invingator, chiar daca ai mici probleme cu ritmul. Ati fost minunati.
Elwira: Imi plac foarte mult momentele astea intense. Ii felicit pe baieti care au dat dovada de seriozitate maxima. M-a impresionat dansul tau, am avut un nod in gat cand ai dansat. Bravo. 

Iti poti vota favoritii prin SMS la 1322 cu textul “Giani”, pentru Giani si Dana sau “Falemi” pentru Falemi si Emanuela sau sunand la numerele de telefon 0900. 760. 401 pentru Giani si la0900. 760. 408 pentru Falemi.  Numerele de telefon sunt apelabile doar din retelele Romtelecom si Alonia.

DANSEZ PENTRU TINE, Live Text – Ora 22.23: Stefan Banica interpreteaza o piesa de pe noul sau album Alerg printre Stele.

DANSEZ PENTRU TINE, Live Text – Ora 22.10: Sore si Dark danseaza pe ritmuri din zona Clujului: Sucitoarele.
Emilia: O performanta, un dans exceptional, ritm, energie. Un dans exceptional. Nota 10.
Mihai: Un dans foarte complicat. Daca n-ar fi fost o mica ezitare a lui Dark, as fi dat acea nota, ma ridicam in picioare. Nota 9,5.
Beatrice: O pereche foarte frumoasa, ati creat spectacol. Un dans foarte greu, eu mi-am dat licenta la liceul de coregrafie cu Sucitoarea. Chiar daca te ai rasucit spre dreapta, in loc sa te rasucesti spre stanga… Nota 10.
Nea Marin: Cand am luat hotararea sa aduc in scena aceste ritmuri, m-am gandit la costume… ce fac… Am luat legatura cu Virginia Linu care a creat toate aceste costume special pentru Dansez Pentru Tine. E bine ca n-ai iesit din ritm, Dark. A fost extraordinar de buna Sore, nota 10.
Edi: Felicitari pentru acest dans, ati stat in ritm. Nota 9,5.
Elwira: Dansul asta m-a dat pe spate, mi-a placut foarte mult. Mi-a placut ca nu te-ai pierdut in greseala ta, nota 10!

DANSEZ PENTRU TINE, Live Text – Ora 21.35: Ruby si Alexandru au dansat ca-n Teleorman, gratie lui Nea Marin. 

Emilia: Esti foarte tantos, ti-ai purtat pana cu mandrie, a fost un dans frumos. Ruby nu ti-am vazut emotiile. Nota 9,5.
Mihai: Un dans bun in general. Doua mici probleme, Alexandru a pierdut o secunda din ritm dar si-a revenit. Apoi Ruby cand uita ceva, ne arata asta. Nota 8,5.
Beatrice: Coregrafie spectaculoasa, moment greu. Amuzant a fost ca atunci cand ai gresit te-ai uitat repede la Nea Marin.Nota 9.

Nea Marin: N-am avut timp sa lurez. La Ruby am lucrat mai mult asta-vara, mi-a mancat viata acolo. In prima zi n-a venit la repitie, a doua zi o jumatate de ora. Ruby ai avut 3-4 ezitari mari. Ritmul de geampara e mai simplu decat orice. Am impresia ca nu muncesti atat cat ar trebui. Nota 8,5.
Edi: Aceasta geampara a fost putin mai usoara, insa ati avut cateva ezitari. Va pierdeati ritmul cand trebuia sa faceti traversarile. Ruby arati foarte cool in acest costum. La dans, cam rigida treaba.  Nota 8,5.
Elwira: Sunteti o pereche care trebuie sa invete sa se apere prin dans. Imi dati impresia ca nu credeti in ce faceti. Mai multa incredere. Nota 08.

DANSEZ PENTRU TINE, Live Text – Ora 21.25: Dima si Iulia vor dansa  pentru doamna Monica, profesoara care sufera de obezitate morbida. Dima si Iulia executa un dans popular din Suceava.
Emilia: Fetele obosesc mai repede la populara. Un dans executat usor ezitant. Nota 9.
Mihai: Incercam sa-i urmaresc, na Marin ne-a pregatit o surpriza cu horele alea, era greu sa-i urmarim care-i dansator si care concurent. Dansul a fost destul de greu, greu de tinut ritmul, ei au reusit. Intregul corp al Iuliei rezona cu bataile pe care le facea. A fost un cutremur de 7,7,nu arata ca o mandra veritabila. Nota 8,5.
Beatrice: Un moment frumos. Dima foarte bine, Iulia a iesit putin din ritm, cred ca ai obosit. Nota 9.
Nea Marin: Jocul popular romanesc are ritmuri foarte diferite si sunt greu de executat. Dima… ai iesit din ritm de doua ori. Iulia, nu mai aveai suflu. Va dau nota 9.
Edi: Un dans mai complicat decat cel dinainte, ritmul a fost la o viteza mai mare. Ati avut o energie buna, care a inceput sa se stinga spre final. Nota 8,5.
Elwira: Aveti foarte multa energie pozitiva. Cand ma uit la voi, mi se face pofta de un dans popular. Nota 9.

DANSEZ PENTRU TINE, Live Text – Ora 21.10: Dima si Iulia se pregatesc sa intre in scena.

DANSEZ PENTRU TINE, Live Text – Ora 21.03: Elena si Freak au intrat in ring si executa primul dans al serii. 
Emilia: Elena si Freak as fi vrut sa stoarca mai mult din ei. Se putea o coregrafie mai complicata. Nota 9.
Mihai: Freak a dansat cam ca la Breaza, ritmul trebuie batut foarte clar. Din pacate Elena n-a reusit sa faca asta foarte bine. Mai degraba stergea podeaua cu picioarele. Nu a reusit sa tina ritmul atat de bine ca Freak. Ma mir, avand in vedere ca acest Chuck Noris, domnul Nea MArin, a fost cu voi de la inceput, trebuia sa bati ritmul. Nota 8.
Beatrice: Freak ai avut mult nerv, ne-ai transmis un chef de a dansa si bucurie. Bataile au fost foarte bine executate. Elena as fi vrut sa fii mai viguroasa in miscarea picioarelor. Nota 9.
Nea Marin (prezent in juriu): Daca i-am frekat doua palme lui Freak. Imi pare rau ca si lui Elena trebuia… mangaiata pe spate putin. Elena, doua ezitari pe care nu ti le iert. De la mine aveti 9.
Edi: Freak foarte bine, energie, te-ai implicat. Imi pare ca Elena a avut cateva ezitari si nu a putut sa urce nivelul energetic. Imi place mult, nota 9.
Elwira: Un dans corect executat ritmic, dar un pic de vina era la Elena conditia fizica. Nota 8,5.


DANSEZ PENTRU TINE, Live Text – Ora 20. 55: Mihaela Radulescu se pregateste sa danseze cu Bogdan Boanta pentru un caz umanitar.

DANSEZ PENTRU TINE, Live Text – Ora 20.45: Cel mai spectaculos duel din istoria Dansez Pentru Tine este in aceasta seara, la Pro TV. Primul stil aduce in scena dansuri romanesti din toate zonele tarii. Nea marin e cel care a spart gheata, cu un dans demonstrativ: Batuta de Botosani.

A inceput DANSEZ PENTRU TINE.

Mondo News transmite in format Live Text-Foto cele mai importante momente din emisiunea Dansez Pentru Tine, editia a treia din sezonul 14.

Duelul de azi se da intre doi fotbalisti, fosti rivali si pe teren. De data aceasta ei se vor intrece in pasi de dans si doar unul dintre ei, cel care va obtine cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, isi va putea continua evolutia in ringul visurilor alaturi de partenera lui.

Saptamana aceasta au muncit cu si mai multa indarjire ca pana acum, pentru ca in joc este visul de-o viata al cuiva. Giani Kirita a marturisit ca la conditia fizica pe care a capatat-o in urma cantonamentului Dansez pentru tine ii permite sa se reapuce de jucat fotbal, in timp ce Falemi a recunoscut ca a avut nevoie de doua ore si jumatate de masaj pentru ca are spatele blocat. Tot Falemi si-a prezentat „colectia” de vanatai, adunata in timpul antrenamentelor: soldul, cotul si umarul drept si partea stanga a bazinului poarta semnele faptului ca sportivul si-a dat toata silinta la repetitii.

Ca de obicei, iti poti vota favoritii prin SMS la 1322 cu textul “Giani”, pentru Giani si Dana sau “Falemi” pentru Falemi si Emanuela sau sunand la numerele de telefon 0900. 760. 401 pentru Giani si la0900. 760. 408 pentru Falemi.  Numerele de telefon sunt apelabile doar din retelele Romtelecom si Alonia.

Ca si editia trecuta, juriul a decis schimbarea coregrafului, de data aceasta pentru echipa formata din Ilinca Vandici si Razvan Marton. Cei doi s-au pregatit pentru editia de azi alaturi de Caprioara. „A fost o saptamana grea, dar frumoasa. Cred ca orice schimbare e benefica atata timp cat este in favoarea scopului pe care il avem aici, acela de a-l ajuta pe Razvan”, a declarat Ilinca.

Tot azi, Mihaela Radulescu intra pentru prima data in ringul visurilor de la ProTV, unde va dansa pentru un caz umanitar. “Dansez pentru visul unui copil talentat, a carui poveste m-a chircit de durere… Asa cum mi se intampla de cate ori aud ca un copil striga de dorul mamei lui si ca se zbate in nevoi inimaginabile. Sper sa gasim impreuna o cale sa-l ajutam si daca de dansul meu depinde, atunci sa stiti ca voi dansa grozav, numai sa stiu ca acest copil va zambi fericit, in bratele mamei lui si ca familia lui va avea o viata mai buna”, a promis Mihaela.