Dansez Pentru Tine, 25 octombrie 2013: Ruby si Alexandru au trecut de duel

Ora 01.10: In clasamentul editiei a doua a showului DANSEZ PENTRU TINE pe locul I s-au situat Elena si Adrian.

Locul II – Sore si George
Locul III – Iulia si Dima
Locul IV – Ilinca si Razvan
Locul V – Ruby si Alexandru

Echipe aflate la duel saptamana viitoare: Ema si Falemi – Dana si Giani. Duel Steaua – Dinamo pentru saptamana viitoare!

68% au votat pentru ca Ruby si Alexandru sa ramana in concurs. Sorin si Alexandra au pierdut duelul.

DANSEZ PENTRU TINE Ora 00.01: Incepe duelul. Ruby – Alexandru Ciobanu si Sorin Brotnei – Alexandra Popovici sunt echipele care se infrunta in ringul viselor. 

Emilia: Nota 8 pentru Alexandra si Sorin
Beatrice: Mi-au placut toti patru, sunt diferiti. Alexandra ai avut foarte mult sarm, dar aveti multe emotii. Nota 8,5.

Edi: Alexandra si Sorin transmit foarte bine. Nota 8.
Elwira: LIpeste carisma de la Alexandra, dar o recupereaza oarecum Sorin. Nota 8. Pentru Ruby si Sorin… O sa te cert Alexandru, nu ai dansat foarte bine. Nota 8,5.

Edi: Aexandru ai adaugat carisma, totul s-a schimbat. Ruby a fost ok, a stralucit. Nota 9.
Beatrice: Alex ai dansat foarte bine, 8,5.
Mihai: Alexandru a dansat si Ruby a cantat. Parca filma un videoclip, filmari catre camera. Alexandra chiar a dansat, nota 8,5.

Emilia: Alexandru in sfarsit te-ai dezghetat, ai fost tu. Ruby s-a simtit ca pestele in apa. Nota 9,5.

DANSEZ PENTRU TINE Ora 23.30: Elena de la Mandinga si partenerul ei danseaza salsa.

Emilia: Exceptional. Ati facut o pereche extraordinara. Nota 10.
Mihai Petre: Mi-a placut. Sunt convins ca am facut o schimbare buna, le lipsea energia. Tehnic insa a fost precaut cu Frick. El a executat miscarea de baza si-atat. Ati dansat impreuna, asta e important. La un moment dat si Elena s-a pierdut prin pasi pe-acolo. Insa starea de bine a ajuns la noi. De la mine aveti o nota care pe foaia mea e ceamai mare in seara asta: 8,5.
Beatrice: A fost bine schimbarea coregrafilor fata de ambele echipe. Mici mici momente de scapare, dar frumos. Nota 9,5.

Edi Stancu: Elena, faceti o echipa buna. Va felicit pentru ca ati stat mereu pe ritm. Elena, o real sexy-mama! Nota 9,5.
Elwira: Stiam de data trecuta ca in tine doarme spiritul latin. Azi ai dansat foarte bine. Nota 9,5.

DANSEZ PENTRU TINE Ora 23.04: Giani Kirita si partenera sa se pregatesc sa intre in ring.

DANSEZ PENTRU TINE Ora 22.40: Ema si Falemi au dansat tango.. Ema a fost o aparitie foarte sexy.

Emilia: Un dans foarte greu, nu stiu daca e dansul preferat al lui Falemi. Il felicit, e o postura in care putini ne imaginam ca putem sa-l vedem. A fost un dan in pereche, dar o coregrafie foarte greu. Nota 8,5.

Mihai: Un dans foarte greu. Mi-a placut ca cei doi s-au privit si atitudinea de macho a lui Falemi. Dar cand vorbesti de atitudine nu vorbesti despre miscare, au lipsit contrastele, au fost miscari rigide. Trebuiau sa existe contrastele astea. La tine au fost toate mai din topor, dar ai fost pe ritm. Nu este o pereche echilibrata, ea are miscari soft, se unduieste, Falemi a fost ca pe tocator. Imi place atitudinea lui Falemi. Nota mea e 7,5.

Falemi: Intotdeauna am avut succes impotriva lui Dinamo!

Beatrice: Cocuta v-a creat o coregrafie extraordinara. Ema este o dansatoare extraordinara. Ai fost in stil, mi-a placut foarte mult de tine. Falemi ai fost un partener bun pentru ea. E dificil sa ai o partenera atat de buna. Nota 9.
Edi: E un dans plin de pasiune. Falemi a avut o atitudine de incredere in sine, foarte darz, dar s-a potrivit pe caracterul acestui dans. Ema danseaza foarte bine, se vede aceasta diferenta. Nota 8,5.

Elwira: Tangoul este o provocare care poate sa iasa foarte bine sau foarte rau. La voi nu a iesit rau, au lipsit lucrurile tehnice acolo. S-a vazut diferenta intre voi, mi-ar placea sa vad un pic mai multa drama in tango. Nota 8.

DANSEZ PENTRU TINE Ora 22.10: Dima si Iulia este urmatoarea pereche care evolueaza in ringul viselor la Dansez pentru Tine. Au dansat bollywood.

Emilia: Foarte frumos, un dans bine executat si cu multa personalitate, Dima. Foarte viu, iata ce inseamna sa te poti bucura. Iti trebuie relaxare sa te bucuri cu adevarat cand dansezi. Nota 9,5.

Mihai Petre: Iulia nu a pastrat caracterul cum as fi dorit. Ai fost prea baietoasa in dansul asta. Nota 8,5.
Beatrice: Moment foarte bine realizat, muzica foarte buna. Mi-a placut foarte mult. Nota 9,5.

Edi: A fost un moment foarte bun, plin de dans si de ritm. Nota 9,5.

Elwira: Bravo, un dans foarte bine executat, Bun atitudinea voastra. Nu sunt de acord cu Mihai ca erai baietoasa. Mi-a placut, cel mai bun dans din seara asta. Nota 9.

DANSEZ PENTRU TINE Ora 21.58: Ruby si Alexandru sunt urmatoarea pereche care va intra in ringul viselor. Vor dansa cabaret si vor avea mai multe emotii, pentru ca se afla la duel.

Elwira: Doina a facut o coregrafie buna, ati avut toate conditiile sa aveti o prestatie buna. Incepi sa te deschizi usor-usor Alexandru. Inca ai o rigiditate in partea de sus care te face sa stai prea teapan. Ruby, trebuie sa te ordonezi. Nota 7,5.
Edi: Nu a existat chimie intre voi, poate daca n-o sa mai fugiti de Doina si o sa stati mai mult la repetitii o sa va iasa mai bine. A fost un cabaret pe stilurile voastre. Nota 8,5.
Beatrice: Alexandru ai avut momente bune, pacat ca acesta e un stil foarte ofertant si nu a fost tot timpul foarte bine creionata coregrafia pentru Ruby. Alex a fost mult mai puternic ca si tine in evolutie. Nota 8,5.

Mihai: Lipseste ideea de pereche. Sunt doua persoane, nu se baga in seama,isi executa pasii si pleaca suparati in culise. Nu va raportati unul la altul deloc, nu schimbati niciun fel de energie. Prizele pe care le-ai incercat au iesit greoi. Coregrafic a fost bine, dar nu e meritul vostru, e pentru Doina. Nota 7,5.
Emilia: Alexandru a facut progrese fata de data trecuta. Mi-ai transmis acea buna-dispozitie. Ruby ai fost mai mult executanta. Impreuna, mai putin. Nota 8,5.

DANSEZ PENTRU TINE Ora 21.40: Ruby si Alexandru

DANSEZ PENTRU TINE Ora 21.40: Alexandra si Sorin au dansat rock-and-roll. Notele juriului nu au fost cele asteptate, cel mai critic fiind Mihai Petre care le-a dat nota 7. Alexandra a avut o problema din cauza unei accidentari, insa peste care nu a reusit sa treaca si asta s-a vazut. 

DANSEZ PENTRU TINE Ora 21.30: Antonia danseaza pentru un caz umanitar.

DANSEZ PENTRU TINE Ora 21.10: Ilinca Vandici si partenerul ei vor interpreta un dans japonez.

Emilia: E dificil ca un astfel de dans trebuie sa exprime un mod de a gandi. Au dat dovada de o stapanire si eleganta extraordinare. Noi balcanicii il obtinem mai rgeu. Nota 9.5.

Mihai: Nu sunt chiar de acord, coregrafic e un dans care nu a fost asumat. Puteati sa dinamizati mai mult coregrafia, destul destul de limitata creativ. A fost un dans plictisitor. N-ati reusit sa intrati in personaj. Elementele n-au fost dificile. Nota 7,5.

Beatrice: Sunteti o pereche potrivita si frumoasa, costumele sunt frumoase. A fost un dans elegant cu foarte multa tinuta. A fost spectaculos prin simplitate. E greu sa creezi spectacol din acest stil. Nota 9.

Edi: inca astept ceva de la voi, ceva sa va puna in miscare. Nu ati fost destul pusi in valoare ca si pereche. Nota 8.

Elwira: Un dans un pic plictisitor, Lin nu inseamna plictisitor. Poate sa fie interesant, putea fi mult mai interesant coregrafic. Nota 7.

DANSEZ PENTRU TINE Ora 21.00: Prima evolutie din aceasta seara: Sore si partenerul ei au dansat reggaeton.

Emilia Popescu: Sore a fost un pic cam crispata. Nota 9.

Mihai: E important ca ati tinut ritmul, in ciuda conditiei fizice, mai ales la tine Sore. Nu mi-a placut ca in dansul asta trebuia sa va raportati unul la celalalt. Nu e unul din dansurile mele preferate. E vorba despre cum ne raportam la partener. Puteati folosi macar timpul ala in care ati sarit coarda sa va raportati unul la celalalt. Nota 8.

Beatrice: Voi sunteti doi dansatori foarte buni care ati fi putut sa executatio coregrafie mult mai spectaculoasa. Ati avut o priza ratata. Nota 8.5

Edi: Ati ratatat cateva chestii, mi s-a parut ca ati avut acea chimie, imi pare rau ca atia vut ezitari. Vroiam sa va dau mai mult. Nota 9.

Elwira: Coregrafia vostra era una buna. Atitudinea voastra era una slaba, mi-ar placea sa va atingeti mai mult, sa fiti mai sexy. Un dans concentrat si bine construit. Nota 8.

DANSEZ PENTRU TINE Ora 20.40: “Cand ma uit la tine o mie de cuvinte nu reusesc sa spuna ce as vrea sa spuna”, i-a spus Stefan Banica frumoasei Iulia Vantur cand a ajuns in ringul viselor. 

Showul DANSEZ PENTRU TINE revine la Pro TV, vineri seara, cu a doua editie din cel de-al 14-lea sezon. Stefan Banica Jr si Iulia Vantur vor fi, ca de obicei, gazdele emisiunii, iar in ringul viselor vor evolua cele opt perechi care lupta pentru marele premiu in valoare de 60.000 de euro, oferit de Cosmote.

Mondo News transmite in format Live Text cele mai importante momente din emisiune. Ramai pe mondonews.ro si vei afla care au fost cele mai spectaculoase dansuri, ce echipa aflata la duel va iesi din concurs, dar si clasamentul final al editiei.

Pentru prima data in istoria show-ului, echipele care participa in cel de-al 14-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine vor dansa Vogue. Costumele vor respecta si ele rigorile acestui stil, deosebit de elegant, opulent, sexy, pretentios si excentric in acelasi timp, iar concurentii vor fi si mai valorosi vineri seara: vor purta bijuterii in valoare de 20.000 de euro.

Dansez Pentru Tine din 25 octombrie: Iulia Vantur va purta o rochie surpriza

Tinuta frumoasei prezentatoare Iulia Vantur va fi una cu greutate: rochia de vineri seara cantareste nu mai putin de 4 kilograme. Pe langa Vogue, concurentii se vor intrece si intr-un stil de dans tras la sorti. Ringul va dudui sub pasi de reggaeton, explozia de veselie si energie va umple platoul in timpul dansului tiganesc, iar eleganta va fi la loc de cinste gratie tangoului. Spectacolul de dans de vineri seara va fi unul complet, pentru ca, printre altele, se va dansa si salsa, folclor international si rock’n’roll.