LIVE. ROMANII AU TALENT: Francesca si Andreea Ilie, aplaudate la scena deschisa

ROMANII AU TALENT. O noua semifinala ROMANII AU TALENT va avea loc vineri, 12 aprilie, la Pro TV. Noi talente care au reusit sa treaca de preselectii se vor duela, in aceasta seara, pe scena ROMANII AU TALENT, iar la final, doar trei dintre ei vor merge mai departe. Mondo News va transmite LIVE TEXT cele mai importante momente din emsiune. Trio Zamfirescu si trupa No Limit vor fi invitati speciali in cea de-a doua semifinala “Romanii au talent”.
 
ROMANII AU TALENT. Incepand cu ora 20:30, alti 12 semifinalisti urca pe scena de la “Romanii au talent” pentru a lupta pentru un loc in marea finala. Nu uitati ca pe site-ul Pro TV au inceput inscrierile pentru sezonul 4 al showului ROMANII AU TALENT.

Dupa prima semifinala, merg mai departe Gabriela Artene., Vlad Grigorescu si Rotari Ghenadie. Ei se vor duela in finala de pe 11 mai.

LIVE TEXT ROMANII AU TALENT

Ora 21.53:  Urmeaza 
surorile Francesca si Andreea Ilie. Este pentru a doua oara cand cele doua surori canta impreuna.

Ora 21.35: 
Mihai Ungureanu si Ionela Tarus au urmat pe scena ROMANII AU TALENT. Piticii l-au dat gata pe Mihai Petre cu miscarile lor. Doua Tina Turner, asa cum au fost supranumite de Pavel bartos.

Ora 21.10:
Pe scena ROMANII AU TALENT urmeaza 
magicianul George Gache si al sau asistent neconventional, o maimuta. Are mari emotii pentru semifinala si spune ca va fi singurul concurent din istorie care asteapta 4 de DA, si nu 3. A facut un truc cu trei colete, ajutat de Pavel si de Smiley. Au luat cate un pachet pe care era scris Gorilla Expres si au primit comanda sa le desfaca. Au avut o bucata patrata de material si o bandana… care de fapt era o banana. Au mancat-o si au pus coaja in bucata de material, pe care apoi au impaturit-o. La final…. cand au desfacut materialul, nu mai era nimic. La final, George si-a cerut iubita de sotie, cu un trandafir roz. Publicul a izbucnit in aplauze. 

Mihai: Ai obtinut cel mai important DA din viata ta. Mi-a placut mai mult momentul din preselectii. Acum mi s-a parut ca un colind prost. Nu mi-a placut, iar momentul de magie nu mi s-a parut fantastic.
Andra: Am ramas vrajita de momentul “finalei”. Felicitari si casa de piatra, Cat despre numar, sunt de acord cu Mihai, ai fost mai bun in preselectii. Poate te-ai canalizat prea mult pe momentul final. Felicitari.Andi: Eu citesc dincolod e om. Si-a indeplinit misiunea. De-aici incolo nici nu mai conteaza. Frumos.

Ora 20.55:

Diana Caldararu are 14 ani si este din Gura Humorului. Este a doua concurenta care intra pe scena Romanii ai Talent. A inceput la varsta de 3 ani, cand mama i-a descoperit talentul. Mama a plecat in Italia si a ramas cu tatal. Isi vede mama doar in vacante. :Daca n-ar fi fost tata, n-as fi fost aici. A tinut loc si de mama, si de tata si de bunici. El imi spune intotdeauna ca tot ce face, face cu drag. Ii spun si despre baieti, nu ma deranjeaza. La preselectii a fost de vis, in viata mea nu aveam atatea emotii. La inceput imi tremurau degetele pe pian… apoi am sus ca mai vreau. Pentru aceasta seara am foarte mari emotii. E important sa trec in fiala, insa vreau momentul acela sa-l simt in inima mea”, a spus Diana Caldararu inainte sa inceapa sa cante pe scena Romanii au Talent.Diana a cantat senzational. A fost aplaudata la scena deschisa, iar juriul s-a inclinat in fata ei.

Andi: Diana draga, publicul trebuie sa te aprecieze. Noi te-am apreciat, imi place lejeritatea si placerea cu care canti. Bravo.

Mihai: Pe mine ma surprinde cat de autentica e emotia pe care o traiesti si o simtim noi. Mi se pare fantastic cotnrastul asta cum te transformi tu dintr-un copil, intr-un om matur.

Andi: Dupa parerea mea, Diana nu se transforma si nu face niciun efort, totul vine din interior. Exprima ceea ce simte prin muzica ei. bravo.

Ora 20.45: Cea de-a doua semifinala Romanii au Talent imbina foarte bine dansul, muzica si teatrul. Sunt dansatori la diferiti artisti, colaboreaza cu diferite teatre si au aceleasi idealuri. Trupa se numeste

Amadance. Este un moment complet la Romanii au Talent, unic in Romania.Mihai: E un moment al contrastelor. Ati reusit sa aratati ca o trupa de dans veritabila. Veniti din lumi diferite, dar impreuna faceti un spectacol veritabil.

Andra: Din cauza problemei din cauza racelii, am spus c-o sa fiu mai retinuta. Dar n-am putut sa nu strig Bravo! Chiar ma intrebam, oare ce-o sa mai faca. Bravo voua, o idee inedita, sunteti talentati.

Ora 20.37: Pe scena Romanii au Talent au intrat cei trei jurati: Andi Moisescu, Andra si Mihai Petre. Andra si-a schimbat look-u: are breton si o tinuta foarte sexy.



ROMANII AU TALENT – CE CONCURENTI SE INTREC IN ACEASTA SEARA 

Nic Mihale si ale sale CD-uri miraculoae, corul Fiat Lux, surorile Francesca si Andreea Ilie, fetele care au reusit sa-i faca Andrei pielea de gaina, acrobatii de la trupa Xtreme, beatboxerul Ervin Herskovics, Andrei Pavel, cel care a impresionat cu tablourile sale stralucitoare, magicianul George Gache si al sau asistent neconventional, Laura Cupsa, fata cu o mobilitate care te leasa masca, Mihai Ungureanu si Ionela Tarus, piticii care l-au dat gata pe Mihai Petre cu miscarile lor, trupa Amadance, Diana Caldararu a carei voce l-a lasat pe Smiley fara cuvinte si trupa de dans WhoGonStopUs, sunt cei care vor face show vineri seara la ProTV. 
 
Invitatii speciali ai celei de-a doua semifinale sunt trupa No Limit, dansatorii surdo-muti din Craiova, care in editia trecuta a emisiunii nu au impresionat doar prin miscarile lor ci au oferit o adevarata lectie de viata tuturor celor care le-au ascultat povestea. Alaturi de ei pe scena de la “Romanii au talent” vor mai urca vineri seara si Trio Zamfirescu, cei trei frati care au cucerit publicul inca de la primele acorduri ale chitarelor lor.
 
TU decizi cine merge in finala. VOTEAZA!