CM de handbal Serbia 2013: ROMANIA – GERMANIA 23-26 (12-13). Romania pierde primul meci tare de la Campionatul Mondial

Jucatoarea meciului a fost desemnata portarita nationalei Germaniei, Woltering.

FINAL: Romania pierde partida contra Germaniei, 23-26.

Min. 60: Nu inscriem nici din cea de-a zecea lovitura de la sapte metri. Am ratat sase sanse de la sapte metri in meciul contra Germaniei.

Min. 59: Romnia nu mai spera nici macar la un meci egal. 26-23 pentru Germania.

Min. 57:  Diferenta de doua goluri se mentine dupa ce Neagu marcheaza in urma unei lovituri de la sapte metri.

Min. 55: Cu cinci minute inainte de final Germania conduce cu 24-22, dupa ce Ciuciulete a inscris si ea pe contraatac.

Min. 52: Dupa o parada a Paulei Ungureanu marcam prin Ada Nechita. Reducem diferenta la doua goluri.

Min. 52: Neagu marcheaza de la  sapte metri ! Diferenta s-a redus la 3 goluri.

Min. 51: Avem ghinion ! Neagu rateaza din nou, iar Germania inscrie pentru 23-19 la urmatorul atac.

Min. 49: Germania marcheaza pentru 22-18, iar noi ratam din nou. La urmatorul atac avem insa noroc, nemtoaicele trimitand mingea in bara. Bradeanu inscrie pentru 19-22 apoi.

Min.47: Cristina Neagu, de doua ori, si Ada Nechita inscriu pentru Romania si reduc diferenta la doar 3 goluri pe fondul unei caderi a nemtoaicelor.

Min. 45: Bradeanu inscrie primul sau gol in acest meci, dar nemtoaicele dau replica imediat. 21-15 pentru Germania.

Min. 43: Fiind in prepasiv, Cristina Neagu rateaza aruncarea, iar Germania marcheaza inca o data, ducand scorul la o diferenta de sase goluri.

Min. 40: Nemtoaicele inscriu pe banda rulanta, iar noi doar o data prin Perianu. Timeout cerut de Tadici la scorul de 14-19 pentru Germania.

Min. 37: Ratam inca un atac, iar Germania reface diferenta de patru goluri.

Min. 36: Tolnai ne salveaza inca o data, dar in ofensiva nu ne concentram suficient si ratam inca o ocazie de a reduce din diferenta.

Min. 35: Talida Tolnai apara, iar pe contraatac Ada Nechita obtine o noua lovitura de la sapte metri. Din pacate, ratam din nou.

Min. 34: Romania marcheaza primul gol din partea secunda abia dupa patru minute. Ada Nechita inscrie de la sapte metri.

Min. 33: In startul mitanului secund Germania a reusit sa se distanteze din nou la patru goluri.

Min. 31: A inceput repriza secunda.

Min. 30: Nemtoaicele au ratat ultimul atac al lor in prima parte a meciului, dar nici fetele noastre nu au mai marcat in cele sase secunde ramase. Scorul la pauza este 13-12 in favoarea Germaniei.

Min. 29: Dupa ce Oana Manea a ratat de pe semicerc, nemtoaicele nu au marcat nici ele, iar pe contraatac Ciuciulete inscrie pentru 12-13.

Min. 28: Romania va evolua cu o jucatoare mai putin in ultimele minute ale reprizei, dupa ce Bradeanu a fost eliminata. Nemtoaicele au si marcat pentru 13-11.

Min. 27:  Selectionerul Germaniei cere TIMEOUT dupa ce Ada Nechita a marcat pentru 11-12, reducand diferenta la un singur gol.

Min. 25: Ada Nechita inscrie de la sapte metri si reduce din nou diferenta la doar doua goluri. 10-12 pentru Germania.

Min. 23: Muller se inalta langa Oana Manea si inscrie pentru 12-9.

Min. 22: Dupa un nou gol al Germaniei, Perianu se inalta fantastic peste apararea germana si inscrie. Suntem la doua goluri in spatele Germaniei, 9-11.

Min. 21: Romania profita de superioritatea numerica si inscrie golul sapte, iar apoi prin Perianu marcam din nou si reducem diferenta la doar doua lungimi.

Min. 18: Dupa inca o aruncarea ratata de Marin de la sapte metri, a treia din patru de care am beneficiat, nemtoaicele au ratat sansa sa se distanteze la cinci goluri. Perianu a inscris si scorul este 10-6 pentru Germania.

Min.16:  Germania se distanteaza la 4 goluri dupa un nou gol marcat in poarta lui Tolnai.

Min. 13: Marin rateaza de la sapte metri. Este a doua lovitura de la sapte metri ratata de fetele noastre. Scorul este 7-4 pentru Germnia.

Min. 10: Dupa 10 minute scurse din prima repriza Germania conduce cu 6-4.

Min. 9: Valentina Ardean Elisei inscrie pe contra-atac, dupa un nou atac ratat de Germania. Imediat insa, nemtoaicele au refacut diferenta de doua goluri.

Min. 8: Romania reduce din handicap dupa un gol marcat de la 7 metri de Marin. Imediat dupa, Talida Tolnai apara, iar fetele noastre sunt din nou in atac.

Min. 7: Time-out cerut de Gheorghe Tadici la scorul de 4-1 pentru Germania. fetele noastre au un inceput ezitant de partida.

Min. 5: La scorul de 2-1 pentru Germania, Oana Manea a obtinut o aruncare de la sapte metri, Bradeanu a ratat insa sansa egalarii. Romania a ratat astfel prima lovitura de la sapte metri de la acest Mondial.

Min. 4: Ada Nechita inscrie primul gol al nationalei Romaniei.

Min. 3: Germnia deschide scorul la capatul unui atac prelungit

Min. 2: Romania rateaza si ea primul atac. Germania este in atac, cautand deschiderea scorului.

Min. 1: Primul atac a apartinut Germaniei. Nemtoaicele au ratat !

UPDATE 19:59: Imnul Romaniei s-a auzit mai tare la Novi Sad, romanii din sala facandu-si simtita prezenta.

UPDATE 19:54: Gheorghe Tadici i-a dat ultimele indicatii Cristinei Neagu, iar Valentina Ardean a facut toata incalzirea, dand semne ca poate evolua astazi, dupa ce ieri, cu Australia, a fost menajata.

UPDATE 19:50: Nationala feminina de handbal a Romaniei va juca astazi contra Germaniei in echipament de culoare galbena, dupa ce contra Tunisiei fetele au folosit echipament rosu, iar in jocul contra Australiei au evoluat in albastru.

UPDATE 19:45: Fetele noastre se afla la incalzire, fiind incurajate din tribune de aproximativ 100 de fani.

Nationala de handbal feminin a Romaniei joaca astazi, de la ora 18, in grupa D a Campionatului Mondial de Handbal din Serbia impotriva Germaniei. Elevele lui Gheorghe Tadici se afla pe prima pozitie in grupa, in fata Germaniei, gratie golaverajului superior.

Nationala de handbal a Romaniei a urcat pe locul I in grupa dupa doua etape disputate in grupa D la Campionatul Mondial din Serbia, iar o victorie astazi in partida contra Germaniei ne-ar consolida aceasta pozitie in fata nemtoaicelor si a Ungariei.

Dupa victoriile cu Tunisia, 27-17, si cu Australia, 32-13, Romania se pregateste de adevaratul debut la Campionatul Mondial din Serbia, jucand astazi primul duel important in privinta clasamentului final al grupei. Romania intalneste Germania, primul adversar tare din grupele Campionatului Mondial de handbal.

Partida dintre Romania si Germania se disputa, cu incepere de la ora 18, in  sala “Spens Sports Center” din Novi Sad,meciul urmand sa fie transmis de postul Dolce Sport 1 si in format LIVE SCORE de MONDO NEWS.

Sursa foto: gsp.ro