STEAUA – DINAMO TBILISI: Masuri de fluidizare a traficului in zona National Arena

STEAUA-DINAMO-TBILISI

Brigada Rutiera din cadrul Politiei Romane a dispus o serie de masuri de fluidizare a traficului cu prilejul meciului de fotbal dintre STEAUA BUCURESTI si DINAMO TBILISI, care se va desfasura marti seara, incepand cu ora 20:45, pe stadionul National Arena.

Astfel, pentru fluidizarea traficului si prevenirea accidentelor in perimetrul stadionului, Brigada Rutiera a Capitalei solicita conducatorilor de autovehicule sa evite sa circule in perimetrul adiacent stadionului National Arena, in special pe bd. Basarabia, str. Maior Coravu, str. Vatra Luminoasa si bd. Pierre de Coubertin.

Totodata, soferii sunt sfatuiti sa foloseasca autovehiculele personale cat mai putin pentru a evita blocajele de trafic si sa opteze pentru mijloacele de transport in comun.

Cei care aleg sa foloseasca autoturismul propriu, sunt sfatuiti sa nu opreasca ori sa stationeze decat in locurile special amenajate sau cat mai departe de stadionul National Arena.

Politistii mai recomanda conducatorilor auto sa reduca viteza atunci cand trec pe langa grupurile de suporteri si sa evite pe timpul deplasarii, manifestarile de natura a pune in pericol siguranta lor, dar si a celorlalti participanti la trafic. Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021.9544.

Peste 500 de jandarmi asigura ordinea publica la meciul Steaua – Dinamo Tbilisi

Peste 500 de jandarmi bucuresteni vor asigura masurile de ordine publica la meciul de fotbal dintre Steaua Bucuresti si Dinamo Tbilisi din cadrul preliminariilor Champions League, meci care se va disputa marti, pe stadionul “Arena Nationala”, incepand cu ora 20:45.

Jandarmeria Capitalei informeaza, intr-un comunicat de presa, ca accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 18:45 doar pe baza de bilete si invitatii.

“Pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in stadion, Jandarmeria Capitalei recomanda suporterilor sa vina din timp, incepand cu ora deschiderii portilor de acces. Jandarmeria Capitalei recomanda suporterilor sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice, delimitandu-se de orice forma de violenta verbala sau fizica ce ar putea conduce la manifestari violente”, precizeaza institutia.

Spectatorii nu au voie sa introduca in stadion bauturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune in pericol siguranta participantilor la aceasta competitie sportiva.