LIVE TEXT PNL CONTRAATACA! ALINA GORGHIU: PONTA a luat OSTATIC statul ROMAN. UPDATE

La scurt timp dupa declaratia lui VICTOR PONTA in care premierul a anuntat ca nu isi va depune DEMISIA, liderii PNL contraataca. Astfel, copresedintii liberali ALINA GORGHIU si VASILE BLAGA vor sustine, duminica cu incepere de la ora 14.00 o conferinta de presa organizata la sediul PNL din soseaua Kiseleff nr 57.

Mondo News va transmite in format LIVE TEXT cele mai importante declaratii ale liderilor PNL:

“Incepand de astazi pentru mine, VICTOR PONTA nu mai este premierul Romaniei. Nici nu ma asteptam sa isi dea DEMISIA, pentru ca acest gest presupune ONOARE si DEMNITATE. Pentru a castiga alegeri este in stare de orice. VICTOR PONTA a umilit, inca o data, romanii. VICTOR PONTA a aruncat in aer credibilitatea Romaniei prin nerecunoasterea institutiilor statului. Pentru VICTOR PONTA statul roman este VICTOR PONTA. Nu s-a tinut de cuvant insa este un gest normal pentru el, si care ne aduce aminte de Nicolae Ceausescu care nu recunostea decat Marea Adunare Nationala”, a declarat ALINA GORGHIU.

“PONTA a dat foc la tara! VICTOR PONTA a luat ostatic statul roman si tine cu tot dinadinsul sa se tina de scaun, precum scaiul de haine. Pentru mine, Ponta gireaza un guvern care reprezinta blazonul coruptie la fel ca si Adrian Nastase la vremea lui. Pentru VICTOR PONTA  toata lumea este vinovata, opozitia, Gorghiu, Blaga, cetatenii, oricine numai el si Sova nu! El posteaza in victima desi este doar un agresor al institutiilor si statului roman. Ne aflam in cea mai grava CRIZA POLITICA de dupa 1989. Trebuie sa redam demnitatea statului roman, asa ca fac apel la colegii din PSD sa demonstreze ca le pasa de viitorul Romaniei la votul pentru MOTIUNEA de CENZURA”, a mai spus ALINA GORGHIU.

“Ii solicitam lui Ponta sa revina in limitele constitutionale, iar colegilor din PSD sa se delimiteze de VICTOR PONTA. Justitia nu se face la sediul din Kiseleff si nici la Parlament sau in sedintele de partid ale PSD-ului, justitia se face in fata procurorilor si judecatorilor. Documentele fluturate in fata jurnalistilor, chitante sau contracte nu intereseaza pe nimeni. PNL nu mai recunoaste legitimitatea lui VICTOR PONTA drept premier. PNL refuza sa mai participe la orice actiune politica in care este implicat PONTA. Premierul nu mai este CREDIBIL”, a continuat GORGHIU. 

“Domnule PONTA nu mai sunteti credibil in fata nimanui, atat in plan intern cat si in cel extern. Sunt curioasa daca acest domn VICTOR PONTA va avea obraznicia sa se prezinte la consultarile de luni de la Cotroceni sau la CSAT-ul de marti”, a conchis ALINA GORGHIU.

 VASILE BLAGA a continuat in aceeasi nota cu ALINA GORGHIU.

“PNL cere demisia lui VICTOR PONTA. Daca ii pasa de ROMANIA atunci sa faca acest gest, unilateral, de demnitate”, si-a inceput discursul copresedintele PNL. “Daca la votul din noiembrie, VICTOR PONTA si-a batut joc de romanii din Diaspora, acum premierul a reusit sa isi bata joc de toti ROMANII”, a continuat BLAGA.

“In timpul discutiilor si votului referitor la MOTIUNEA de CENZURA vom face un LANT UMAN in jurul cladirii Parlamentului, dar si in fiecare resedinta de judet. Si aceasta nu va fi singura actiune de protest la adresa acestei guvernari care face Romania de rusine”, a mai spus VASILE BLAGA.

“Nu inteleg solidaritatea grupurilor PSD cu VICTOR PONTA. VICTOR PONTA a lansat numeroase atacuri la adresa JUSTITIEI”, a conchis VASILE BLAGA. 

Sursa foto: JURNALUL.RO