STEAUA – DINAMO KIEV 0-0 / Campionii au remizat in primul amical din cel de-al doilea stagiu de pregatire

Min. 90: Meciul se termina fara nici un minut de prelungiri. Steaua remizeaza, 0-0, cu Dinamo Kiev, cel mai greu adversar din aceste pregatiri de iarna.

Min. 86: Dinamo Kiev preseaza in atac, stelistii scapand de gol in doua situatii pe acest final de meci.

Min. 83: Dupa o perioada mai slaba de joc de ambele parti, Dinamo Kiev obtine un corner, ramas insa fara rezultat.

Min. 73: Nicusor Stanciu putea inscrie un gol superb, din lovitura libera, dar a trimis in bara mingea sutata direct pe poarta dintr-o pozitie lateral stanga.

Min.67: Keseru si Rapa intra in locul lui Chipciu si Matei.

Min. 65: Cristi Tanase ii lasa locul lui Mihai Radut.

Min. 61: Nita respinge cu fata in corner un sut din doar cativa metri

Min. 59: Piovaccari trimite putin pe langa poarta, cu capul, in urma unui corner.

Min. 57: Ocazie importanta pentru Steaua: Nicusor Stanciu trimite in forta de la 16 metri dupa o pasa a lui Piovaccari, dar sutul sau este respins in corner.

Min. 50: Atac periculos al lui Dinamo Kiev, Mbokani ramane singur cu portarul, Nita scoate, dar de la margine se indicase oricum offside

Min. 47: Cristi Tanase primeste un cartonas galben pentru proteste.

Min. 46: A inceput repriza secunda. Nicio schimbare la Steaua.

Min. 45: Dupa un corner la care Steaua putea marca prin Szukala, arbitrul pune punct primei reprize.

Min. 44: Ocazie buna pentru Steaua. Adi Popa a patruns vijelios pe partea dreapta, a trimis mingea in careu, dar Piovaccari nu aa reusit sa marcheze.

Min. 36: Contraatac periculos al celor de la Kiev, Parvulescu este depasit in viteza de un adversar, mingea este trimisa in careu, dar, cu un ultim efort, Adi Popa respinge din fata atacantului advers.

Min. 33: Jocul s-a echilibrat, ucrainienii aparand si ei in atac. Nita apara doua suturi bune ale adversarilor.

Min. 26: Sarabanda de ocazii la poarta celor de la Dinamo Kiev. Gardos si Szukala pot marca, insa fundasii centrali ai Stelei rateaza cadrul portii.

Min. 22: Piovaccari are cea mai mare sansa de gol a meciului, insa, din postura de singur cu portarul advers nu reuseste sa marcheze. Italianul s-a ciocnit de portarul advers in momentul in care a vrut sa traga la poarta.

Min. 19: Prepelita trage de la 25 de metri putin pe langa poarta aparata de Koval.

Min. 13: Stanciu comite un fault in apropierea careului si ofera sansa celor de la Dinamo Kiev sa execute o lovitura libera din pozitie centrala. Sutul este insa mult peste, iar tabela ramane nemodificata.

Min. 10: Chipciu are sansa deschiderii scorului pentru Steaua, insa, dupa ce dribleaza portarul, trimite prea incet spre poarta, din unghi, iar un fundas advers a respins mingea din drumul spre poarta.

Min. 7: Apararea Stelei este depasita usor de atacantii celor de la Dinamo Kiev. Deschiderea scorului nu s-a realizat doar pentru ca jucatorii echipei din Ucraina s-au incurcat reciproc.

Min. 2: Dinamo Kiev are primul atac al meciului, pe care il finalizeza cu un sut de la 20 de metri pe langa poarta lui Nita.

Min. 1: A inceput partida !

UPDATE 18:05 – Rezervele Stelei in meciul contra celor de la Dinamo Kiev sunt: Rapa, Keseru, Tarnovan, Radut, Iancu, Bogatinov, Aldea

UPDATE 17:57 – Bogatinov va debuta aproape sigur astazi pentru Steaua. Portarul din Macedonia este rezerva.

UPDATE 17:54 – La Steaua nu vor putea evolua mijlocasii Alex Bourceanu si Ionut Neagu, cei doi ajungand de putin timp in Spania dupa ce au fost blocati de viscol in Romania.

UPDATE 17:50 – Steaua va incepe in formula : Nita – G. Matei, Szukala, Gardos, Parvulescu – Prepelita, Tanase – Ad. Popa, Stanciu, Chipciu – Piovaccari

Steaua Bucuresti disputa astazi primul meci amical din cel de-al doilea stagiu de pregatire din Spania, in compania ucrainienilor de la Dinamo Kiev.

Partida contra celor de la Dinamo se va disputa la Marbella, acolo unde stelistii au mai disputat meciuri amicale iarna aceasta, in primul stagiu de pregatire. Dinamo Kiev, ocupanta locului doi in campionatul Ucrainei, dupa Sahtior, echipa pregatita de Mircea Lucescu, a terminat sezonul trecut pe locul trei intrecerea interna, dar este cea mai titrate echipa din Ucraina. Dinamo Kiev are in palamrea 13 titluri de campioana, 9 Cupe si 5 Supercupe.

Steaua nu a inregistrat inca nicio victorie in 2014, in primul stagiu de pregatire pierzand trei partide, 0-1 cu FC Luzern, 1-5 cu FC Nurnberg si 0-2 cu FC Baku, si remizand in alte doua, 0-0 cu Werder Bremen si 1-1 cu Union Berlin.

Sursa foto: prosport.ro