STEAUA – FC BAKU 0-2 (0-1) / Steaua termina fara victorie primul stagiu de pregatire

Min. 90: FINAL DE MECI ! Steaua pierde al cincilea meci amical disputat la Marbella, 0-2, cu FC Baku. Campioana Romaniei termina astfel fara victorie stagiul de pregatire de la Marbella, din Spania, dupa infrangerile 0-2 cu FC Baku, 1-5 cu FC Nurnberg si 0-1 cu FC Luzern, si remizele 0-0 cu Werder Bremen si 1-1 cu Union Berlin.

Min. 89: Keseru cere penalty dupa ce este jenat in careu de un adversar, insa arbitrul nu arata punctul cu var si Steaua rateaza sansa de a marca golul de onoare.

Min. 84: Keseru nu ajunge un balon centrat de Neagu in careu si rateaza astfel sansa de a marca primul gol in tricoul Stelei.

Min. 83: Azerii se mandresc cu scorul de pe tabela si au inceput sa traga de timp chiar daca este vorba de un meci amical.

Min. 80: Neagu executa excelent o lovitura libera, dar portarul celor de la FC Baku respinge cu greu in corner.

Min. 75: Nita are o intervine excelenta la o noua ocazie mare a azerilor.

Min. 67: Tanarul Valceanu intra in locul lui Iancu

Min. 65: Ionut Neagu suteaza bine din interiorul careului, insa portarul celor de la FC Baku respinge

Min. 61: Iese Gardos, intra Gabi Matei.

Min. 55:- Schimbari la Steaua: intra Radut, Tarnovan, Parvulescu si Varela. Ies Bourceanu, Piovaccari, Szukala si Latovlevici.

Min. 53: Keseru are ocazia de a marca pentru Steaua insa suteaza in bratele portarului din pozitie centrala, de la 12 metri.

Min. 47: Szukala greseste o minge in fata lui Alaskadov, iar jucatorul azer intercepteaza balonul si inscrie lejer, pe sub Nita

Min. 46: A inceput partea secunda.

Min. 45: Arbitrul fluiera PAUZA. Steaua nu reuseste sa convinga nici in aceasta prima repriza a ultimului amical din acest stagiu de pregatire.

Min. 43: Azerii sunt mai buni, au mai multe actiuni ofensive.

Min. 38: Reghecampf nu asteapta pauza si il trimite in teren pe Keseru, care ii ia locul lui Chipciu.

Min. 35: FC Baku beneficiaza de prima lovitura de la colt a partidei. Nita a respins centrarea in careu.

Min. 33: Inca o schimbare la Steaua. Iancu ii ia locul lui Stanciu.

Min. 30:  Laurentiu Reghecampf face prima schimbare la Steaua: Tanase este scos de pe teren, iar in locul sau intra Prepelita.

Min. 23:  Marius Pena, romanul din lotul azerilor, acuza o accidentare si este schimbat.

Min. 19: Steaua are sansa sa egaleze prin Stanciu care a driblat portarul, dar ramas pe linia de fund a terenului incearca un sut dintr-un unghi inchis, mingea trecand prin fata portii goale.

Min. 17 : La primul atac mai consistent al azerilor, plecat de la o greseala in ofensiva a lui Georgievski, adversarii Stelei deschid scorul prin Solic.

Min. 10: Azerii il incearca pe Nita cu un sut de la distanta, dar portarul Stelei retine fara probleme balonul.

Min.6: Dupa un start in forta de partida, Steaua a cedat initiativa, azerii fiind cei care tin mai mult balonul acum.

Min. 1: A inceput partida. La oaspeti, Marius Pena, fostul atacant al celor de la Otelul Galati, este titular. Steaua a inceput in forta partida si a avut in secunda 30 o prima ocazie de gol, dar Adi Popa a fost blocat in ultimul moment de un fundas al azerilor.

UPDATE 18:55 – Laurentiu Reghecampf nu poate conta in aceasta partida pe Mihai Pintilii din cauza unei accidentari, mijlocasul nefiind nici macar rezerva.

UPDATE 18:50 – Steaua este considerata pentru prima data in aceste meciuri amicale din iarna favorita intr-un meci. Cotele pentru o victorie a Stelei variaza intre 1.44 si 1.50, iar un succes al azerilor este cotat intre 5.40 si 6.25.

UPDATE 18:45 – Partida se disputa la Marbella Football Center. Temperatura este excelenta pentru fotbal, in aer fiind 19 grade Celsius.

UPDATE 18:32 – Echipa de start a Stelei: Nita – Georgievski, Gardos, Szukala, Latovlevici – Bourceanu, Tanase – Popa, Stanciu, Chipciu – Piovaccari

Steaua Bucuresti disputa astazi, cu incepere de la ora 19, ultima partida amicala din primul stagiu de pregatire al iernii, impotriva formatiei FC Baku din Azerbaidjan.

Campioana Romaniei joaca in scurt timp amicalul cu numarul cinci in cantonamentul de la Marbella, din Spania. Stelistii vor da piept in acest meci cu formatia azera FC Baku, ocupanta locului 5 din 10 echipe in intrecerea interna, cu 27 de puncte stranse in 18 partide, care a ocupat sezonul trecut pozitia a sasea in campionat si a jucat in semifinalele Cupei.

Pentru adversara Stelei de astazi, campioana de doua ori in Azerbaidjan (2006 si 2009) si castigatoare de trei a Cupei (2005, 2010 si 2012), evolueaza si romanul Marius Pena, fostul atacant al celor de la Otelul Galati. Varful, care a fost dorit intr-un timp si de Steaua a marcat 5 goluri in cele 12 aparitii in tricoul celor din Baku.

Steaua a terminat la egalitate doua dintre meciurile amicale jucate in Spania, 0-0 cu Werder Bremen si 1-1 cu Union Berlin, si a pierdut alte doua 1-5 cu FC Nurnberg si 0-1 cu FC Luzern.

Sursa foto: prosport.ro