STEAUA – IFK GOTEBORG 0-0 / Inca un meci fara victorie pentru campioana Romaniei

Min. 90+1: Arbitrul pune punct acestei partide. Steaua ajunge la cel de-al saptelea meci in 2014 fara victorie.

Min. 89: Kapetanos rateaza din doar 3 metri. Grecul trimite peste poarta, din alunecare, o centrare trimisa de Latovlevici.

Min. 85: Steaua preseaza in atac, dar nu gaseste calea spre plasa portii adverse.

Min. 81: Varela respinge de pe linia portii un sut al suedezilor si salveaza Steaua de la primirea golului.

Min. 80: Stanciu si Adi Popa intra in teren. Ies din joc Georgievski si Gradinaru.

Min. 78: Pantelis Kapetanos iroseste o centrare foarte buna a lui Iancu. Grecul a trimis pe langa poarta, cu capul, din sase metri.

Min. 76: IFK Goteborg este iertata si ea de un penalty, dupa un fault comis asupra lui Gradinaru.

Min. 69: Steaua declanseaza un contraatac dupa o recuperare in preajma propriului careu, dar Tarnovan este deposedat de minge in preajma careului advers.

Min. 67: Aldea intra in locul lui Neagu

Min. 63: Arbitrul o iarta pe Steaua de un penalty evident in urma unui fault comis de Georgievski.

Min. 62: Suedezii au cea mai mare ocazie a meciului. Georgievski salveaza Steaua de la primirea unui gol dupa ce un adversar a trimis spre poarta goala in urma unui duel unu la unu cu Tatarusanu.

Min. 58: Prima schimbare la Steaua. Laurentiu Reghecampf il schimba pe Claudiu Keseru cu tanarul Tarnovan.

Min. 56: Steaua obtine o lovitura libera lateral dreapta, din zona punctului de la colt. Iancu executa in forta, direct pe poarta, dar portarul retine.

Min. 49: Steaua incepe in ofensiva partea a doua. Gradinaru si Iancu suteaza de la distanta, in doua faze consecutive, dar mingea ocoleste in ambele cazuri poarta.

Min.46: A inceput repriza secunda.

Min. 45+2: Dupa doua minute de prelungire arbitrul fluiera finalul primei parti. Steaua a jucat mai bine decat adversara sa, dar nu a avut claritate in fata portii, irosind cateva situatii bune de gol.

Min.44: Lovitura libera de la 25 de metri pentru IFK Goteborg, suedezii suteaza insa in zidul format de jucatorii Stelei

Min. 35: Kapetanos trage de la 10 metri lateral dreapta, portarul suedezilor respinge in corner

Min.28: Rapa are nevoie de ingrijiri medicale dupa ce primeste o minge in plina figura.

Min. 25: Corner pentru Steaua, Iancu centreaza, mingea este respinsa la 16 metri, dar Neagu rateaza voleul

Min. 23: Prima mare ocazie pentru Goteborg. Suedezii au ajuns in preajma careului Stelei, au trimis mingea in fata portii, dar cel aflat la finalizare a sutat mult peste

Min. 19: Keseru si Gradinaru incearca poarta suedezilor, dar trimit pe langa.

Min. 16: Razvan Gradinaru are cea mai mare ocazie de gol de pana acum a meciului. Mijlocasul a tras putin pe langa vinclul portii, din interiorul careului.

Min. 14: Steaua a inceput mai bine partida, fiind prezenta mai mult in jumatatea adversa.

Min. 9: Tatarusanu are emotii la o centrare la coltul scurt. Portarul Stelei respinge insa in cele din urma.

Min. 7: Latovlevici centreaza in careu, Kapetanos deviaza pentru sutul lui Iancu, dar acesta da pe langa minge.

Min. 6: Suedezii au o actiune periculoasa, dar Rapa intervine si deviaza balonul trimis catre careu.

Min. 3: Steaua are prima lovitura de la colt a meciului. Iancu a executat, centrand in careu, dar suedezii au respins fara probleme.

Min.1: A inceput partida ! Steaua are primul atac.

UPDATE 19:30 – Din cate se pare, capitanul Stelei, Alexandru Bourceanu, care trateaza zilele acestea un transfer in Turcia, la Trabzonspor, nu este in lot, el ramanand la hotel.

UPDATE 19:25 – Rezervele Stelei la acest meci sunt: Martin Bogatinov, Alexandru Aldea, Nicusor Stanciu, Alexandru Tarnovan, Adi Popa

UPDATE 19:17 – Partida va incepe cu o intarziere de cateva minute din cauza faptului ca suedezii nu au avut timp sa se echipeze. Inaintea acestui meci, pe acelasi stadion s-a disputat un alt meci amical, Dinamo – Korona Kielce, scor 2-1, iar baza beneficiaza de doar trei vestiare.

UPDATE 19:10 – Steaua va incepe partida in urmatoarea formula: Tatarusanu – Georgievski, Rapa, Varela, Latovlevici – Neagu, Radut – Gradinaru, Keseru, Iancu – Kapetanos

Steaua Bucuresti disputa astazi, la ora 19:30, al doilea meci amical din cadrul celui de-al doilea stagiu de pregatire al iernii, in compania echipei suedeze IFK Goteborg.

Steaua Bucuresti continua astazi seria partidelor de pregatire din cel de-al doilea stagiu de pregatire pe care il sustine in Spania, la Mijas. Gruparea ros-albastra intalneste formatia suedeza IFK Goteborg si spera la primul succes din 2014.

Citeste si: CAMPIONII AU UITAT SA CASTIGE

Elevii pregatiti de Laurentiu Reghecampf au disputat pana acum sase meciuri amicale dar nu au obtinut nicio victorie anul acesta, avand evolutii mult sub standardul la care si-a obisnuit suporterii.

Citeste si: STEAUA – IFK Goteborg, ora 19:30, DigiSport 1 si LIVE TEXT MONDO NEWS 

In primul stagiu de pregatire Steaua a pierdut trei partide, 0-1 cu FC Luzern, 1-5 cu FC Nurnberg si 0-2 cu FC Baku, si a remizat in alte doua, 0-0 cu Werder Bremen si 1-1 cu Union Berlin, iar in cel de-al doilea stagiu de pregatire a remizat, 0-0, cu Dinamo Kiev.

Sursa foto: gsp.ro