STEAUA – WERDER BREMEN 0-0 / Campioana si-a revenit, dar l-a pierdut pe Szukala

FINAL. STEAUA TERMINA LA EGALITATE PARTIDA AMICALA CONTRA CELOR DE LA WERDER BREMEN, 0-0. DUPA ESECUL CU NURNBERG, 1-5, CAMPIOANA PARE CA SI-A REVENIT, DAR IN ACEST MECI L-A PIERDUT PE SZUKALA, CARE A IESIT ACCIDENTAT.

Min. 90: Steaua are ultima ocazie a jocului, dar centrarea lui Neagu este respinsa usor de defensiva germana.

Min.88: Ambele echipe par multumite cu acest rezultat de egalitate. Se joaca prudent, jucatorii asteptand finalul meciului.

Min. 84: Werder are o tresarire de orgoliu si, in urma patrunderi pe partea dreapta, rateaza de putin golul.

Min. 79: Steaua joaca mult mai bine in acest al doilea meci amical, desi valoarea lui Werder este mai mare decat cea a celor de la Nurnberg, formatie care a umilit campioana Romaniei.

Min. 74: Keseru executa bine un corner la coltul scurt, dar Varela reia putin pe langa poarta.

Min. 69: Ocazie mare si pentru Werder. Nemtii puteau inscrie din marginea careului mic, dar doi jucatori au ratat interceptia cu balonul.

Min. 64: Razvan Gradinaru, inca o ocazie. Executia sa il pune serios in dificultate pe portarul nemtilor.

Min. 60: Nemtii au echilibrat jocul.

Min.54: Steaua are o noua ocazie de gol. Gradinaru trage putin pe langa poarta din interiorul careului.

Min. 52: Keseru executa putin pe langa vinclu o lovitura libera de la 28 de metri.

Min. 48: Stanciu rateaza deschiderea scorului. Rateaza din 8 metri, din pozitie centrala.

Min. 47: Reghe a schimbat, la fel ca si in meciul cu FC Nurnberg, aproape toata echipa la pauza. Steaua in repriza a doua: Nita – Matei, Varela, Aldea, Parvulescu – Neagu, Radut, Gradinaru, Stanciu, Keseru – Piovaccari

Min. 46: Arbitrul a fluierat startul reprizei secunde.

PAUZA ! Steaua – WERDER BREMEN 0-0

Min. 45: Bourceanu a tras in forta, de la 30 de metri, dar pe mijlocul portii, fara probleme pentru portarul advers.

Min. 44: Chipciu rateaza incredibil din sase metri, dand pe langa minge din pozitie centrala.

Min. 42: Nemtii au pus stapanire pe joc in ultimele minute, fiind prezenti in mai multe randuri in careul Stelei.

Min. 38: Steaua cere penalty la o patrundere a lui Alex Chipciu. Arbitrul nu arata insa punctul cu var.

Min. 36: Reghecampf il trimite pe teren pe Tarnovan in locul lui Szukala.

Min 34: Szukala nu mai poate continua partida.

Min. 30: Ingrijorare pe banca tehnica a Stelei. Lukas Szukala acuza o accidentare. Fundasul a fost scos in afara terenului.

Min. 26: Tanase ameninta inca o data poarta nemtilor cu un sut de la distanta. Portarul celor de la Werder este depasit, dar mingea loveste bara.

Min. 23: Steaua a beneficiat de o noua lovitura libera periculoasa, de la 20 de metri. Tanase a trimis putin peste poarta.

Min. 20: Nemtii au inceput sa se apropie periculos de poarta Stelei, avand doua atacuri in 3 minute care se puteau transforma in gol.

Min. 15: Reghecampf face schimbari tactice. Pintilii este urcat alaturi de Bourceanu in linia mediana, Prepelita este trecut fundas dreapta, iar Rapa va juca fundas central.

Min. 12: Contraatac rapid al Stelei, purtat de Chipciu, care ii paseaza lui Latovlevici, dar fundasul incearca o executie pretentioasa si pierde balonul.

Min. 10: Steaua domina startul partidei, campioana Romaniei avand mai multe ocazii la poarta nemtilor.

Min. 6: Steaua reuseste prima actiune periculoasa a partidei, Cristi Tanase fiind oprit prin fault la marginea careului advers.

Min. 3: Startul partidei este unul linistit, cele doua echipe jucand mult la mijlocul terenului, cautand sa gaseasca brese in partea adversa.

Min. 1: A INCEPUT PARTIDA !

UPDATE: In primul amical din aceasta iarna, campioana Romaniei a fost umilita de FC Nurnberg, ocupanta locului 17 din Bundesliga, care s-a impus cu scorul de 5-1.

UPDATE: Antrenorul “ros-albastrilor”, Laurentiu Reghecampf, nu se va baza deloc la acest meci pe serviciile jucatorilor Florin Gardos, Ciprian Tatarusanu si Gabi Iancu.

UPDATE:  Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei, va incepe amicalul contra celor de la Werder Bremen in urmatoare formula: Nita – Rapa, Szukala, Pintilii Latovlevici – Prepelita, Bourceanu – Adi Popa,Chipciu, Tanase – Kapetanos. Rezerve vor fi: Bogatinov – Gabi Matei, Aldea, Parvulescu, Stanciu, Piovaccari, Neagu, Gradinaru, Keseru, Tarnovan, Radut, Varela

Steaua Bucuresti va disputa de la ora 19 al doilea amical din primul stagiu de pregatire al iernii. Campioana Romaniei intalneste formatia germana Werder Bremen, locul 11 in 1.Bundesliga.

Steaua Bucuresti, campioana Romaniei, disputa astazi al doilea meci amical din turneul de pregatire din Spania, contra nemtilor de la Werder Bremen. Formatia germana, ocupanta a locul 11 in clasamentul din Bundesliga dupa prima jumatatea a campionatului, cu 19 puncte dupa 17 puncte, este campioana de 4 ori a Germaniei si castigatoare de 6 ori a Cupei Germaniei in istoria de 115 ani.

Inaintea partidei din aceasta seara, care se disputa pe stadionul Algeciras, Steaua este laudata pe site-ul oficial al celor de la Werder Bremen: “Este Bayern-ul Romaniei!”, au scris nemtii.

Steaua a efectuat astazi de dimineata un antrenament usor, de la sedinta de pregatire absentand insa Ciprian Tatarusanu, portarul titular in precedentul amical, contra celor de la FC Nurnberg. Tatarusanu a fost lasat la hotel de catre staff, scrie prosport.ro, acolo unde a facut exercitii de recuperare la sala de forta si la bazin. El va fi menajat la acest joc cu Werder Bremen. Astfel, poarta campionaei Romaniei va fi aparata cel mai probabil cate o repriza de rezervele Nita si Bogatinov, macedoneanul avand astfel sansa sa debuteze in tricoul Stelei.

Sursa foto: prosport.ro