STEAUA – UNION BERLIN 1-1 / Steaua obtine doar o remiza cu o echipa din liga a doua germana

Min. 90: Arbitrul fluiera finalul partidei. Steaua nu reuseste sa invinga nici in cel de-al patrulea amical al iernii desi a jucat cu o echipa din liga secunda germana.

Min. 85: Union Berlin profita de o eroare de marcaj a lui Latovlevici si nemtii inscriu prin Terodde pentru 1-1.

Min. 82: Nemtii surprind defensiva Stelei cu o pasa peste fundasii stelisti, dar doi jucatori ai formatiei din Berlin se incurca reciproc desi erau singuri cu Tatarusanu.

Min. 80: Stanciu ia o faza pe cont propriu, patrunde in careu si trage cu stangul, la coltul lung. Portarul nemtilor retine insa balonul.

Min. 74: Aldea intra in locul lui Szukala.

Min. 71: Tatarusanu are o parada de zile mari dupa o gafa a lui Gardos care l-a pus pe un atacant al celor de la Berlin fata in fata cu portarul Stelei.

Min. 70: Prepelita trimite pe langa poarta, de la mare distanta, dupa un sut in forta.

Min. 66: Steaua scapa cu sansa de primirea unui gol dupa ce nemtii au trimis un balon periculos in careu, in fata portii, unde nu se afla insa niciun atacant al germanilor.

Min. 64: Nemtii beneficiaza de o lovitura libera periculoasa, de la 20 de metri, din pozitie centrala. Trimit insa mult peste poarta lui Tatarusanu.

Min. 61: Steaua are o buna ocazie de a majora diferenta de pe tabela de marcaj. Nicusor Stanciu a trimis insa putin pe langa poarta un balon ajuns la el datorita unei devieri.

Min. 53: Corner pentru Union Berlin. Centrare la prima bara, mingea este deviată, Tatarusanu prinde in cele din urma.

Min. 48: Piovaccari marcheaza primul gol din actiune al Stelei in acest stagiu de pregatire. Campioana Romaniei conduce cu 1-0. Atacantul italian a inscris cu un sut sub transversala, din alunecare.

Min. 46: A inceput repriza a doua.  La Steaua au intrat Piovaccari, Stanciu, Adi Popa, Gardos, Rapa si Latovlevici.

Min. 45: Arbitrul nu acorda nici un minut de prelungire. PAUZA. Scorul este egal, 0-0.

Min. 43: Fernando Varela primeste un cartonas galben dupa ce opreste prin fault un atac al nemtilor.

Min. 40:  Actiune buna de atac a Stelei, insa Tanase centreaza imprecis.

Min. 36: Steaua nu gaseste drumul spre poarta nemtilor desi ajunge cu lejeritate in jumatatea adversa.

Min. 31: Nemtii ameninta si ei poarta Stelei insa Tatarusanu retine fara mari probleme un balon sutat de la marginea careului de 16 metri.

Min. 28: Steaua dovedeste o pofta ofensiva neintalnita pana acum in precedentele meciuri amicale.

Min. 23: Gabi Iancu trimite un sut din lovitura libera lateral stanga direct pe poarta, incercand sa il surprinda pe portarul celor de la Union Berlin. Acesta a fost insa la post.

Min. 19: Inca un gol anulat pentru Steaua. Varela faulteaza in atac si arbitrul nu acorda golul marcat de fundasul Stelei.

Min. 18: Cristi Tanase are inca o sansa de a marca pentru Steaua, dar trage, din interiorul careului, intr-un adversar.

Min. 16: Mihai Pintilii a fost schimbat de Andrei Prepelita, desi nu a dat semne ca ar avea vreo problema medicala.

Min. 15: Steaua marcheaza un gol prin Kapetanos, insa arbitrul considera ca grecul a faultat in atac.

Min. 11: Tatarusanu are probleme cu ghetele, solicitand staff-ului o alta pereche.

Min. 6: Iancu incearca un sut in forta, de la distanta, dar greseste tinta.

Min. 2: Alex Chipciu a trecut pe langa deschidere scorului. O pasa printre fundasii adversi venita de la Iancu l-a pus pe Chipciu in situatia de a ramane singur cu portarul advers. Stelistul si-a facut insa mingea prea lunga si un fundas german a recuperat balonul.

Min. 1: A inceput partida. Steaua are primul atac al acestui meci.

UPDATE 18:51 – Martin Bogatinov, portarul achizitionat in aceasta iarna de Steaua nu va debuta nici in acest meci pentru campioana Romaniei. El nu este nici macar rezerva. Rezervele Stelei in acest meci sunt: Nita – Rapa, Gardos, Prepelita, Latovlevici, Aldea, Stanciu, Piovaccari, Keseru, Radut, Popa

UPDATE 18:42 – Casele de pariuri o dau favorita pe Union Berlin, desi formatia germana ocupa locul 5 in liga secunda, iar Steaua este campioana Romaniei. 

UPDATE 18:34 – Echipa de start a Stelei: Tatarusanu – Georgievski, Varela, Szukala, Parvulescu – Bourceanu, Pintilii – Chipciu, Iancu, Tanase – Kapetanos

Steaua Bucuresti disputa astazi cel de-al patrulea meci amical din stagiul de pregatire pe care il sustine in Spania, la Marbella. Campioana Romaniei urmeaza sa intalneasca, de la ora 19:00, formatia germana Union Berlin, din liga secunda.

Nemtii de la Union Berlin sunt un club fondat in 1906 initial, iar apoi refondat in 1966. Culorile echipei din 2.Bundesliga sunt alb-rosu, iar la capitolul performante formatia din Berlin nu are nimic de consemnat in afara de titluri si cupe regionale. Union Berlin, care a terminat pe locul sapte editia precedent a ligii secunde din Germania, ocupa in prezent, dupa prima parte a campionatului, pozitia a cincea in 2.Bundesliga, cu 31 de puncte dupa 19 etape.

Steaua cauta primul succes in anul 2014, echipa ros-albastra pierzand pana acum doua partide amicale, 1-5 cu FC Nurnberg si 0-1 cu FC Luzern, si remizand intr-o alta, 0-0, cu Werder Bremen.

Sursa foto: sptfm.ro