Liviu Ciobotariu si-a dat DEMISIA de la FC Vaslui

FC VASLUI se confrunta cu o situatie fara precedent! Dupa demisiile oficialilor de la inceputul saptamanii, acum a plecat si ANTRENORUL LIVIU CIOBOTARIU!

Jucatorii au aflat vestea la antrenament si la sediul clubului s-au purtat discutii cu cei doi oficiali demisionari. LIVIU CIOBATARIU i-a anuntat pe fotbalisti ca renunta.

Citeste si: FC VASLUI NU A PRIMIT LICENTA SI AR PUTEA FI RETROGRADATA

“M-am intalnit cu domnul Damian si am reziliat contractul pe cale amiabila. Din pacate trebuie sa renunt. A fost o perioada frumoasa, cu sprijinul grupului, unul unit, si al suporterilor. Din pacate sunt situatii care ma depasesc si nu mai am ce face. Am tras semnalul de multe ori, dar nu m-a auzit nimeni. Ar fi pacat ca acest club sa dispara, e o echipa frumoasa, cum rar am mai vazut. Deocamdata nu am nici o oferta, o sa stau o perioada sa ma linistesc si apoi voi vedea ce voi face”, a declarat CIOBOTARIU potrivit gsp.ro.

Citeste si: LIGA I: FC VASLUI A REUSIT SCORUL CAMPIONATULUI ! 8-1 CONTRA CELOR DE LA CORONA BRASOV

Cu toate problemele care le au, JUCATORII sunt decisi sa faca deplasarea la U Cluj, urmand ca pe banca sa stea unul dintre fostii secunzi ai lui CIOBOTARIU, Costinel Botez. Singurul care mai raspunde de echipa a ramas actionarul Ciprian Damian. VASLUI n-a primit licenta la prima instanta pentru ca n-a platit datoriile catre jucatori si risca sa nu poate juca in Liga 1 sezonul viitor.

Sursa foto: fanatik.ro