LIVIU DRAGNEA a analizat ATITUDINEA lui KLAUS IOHANNIS din timpul CRIZEI POLITICE

Toate declaratiile presedintelui si atitudinea de la inceputul crizei au fost corecte din punct de vedere constitutional, a declarat marti presedintele PSD, Liviu Dragnea, inaintea unei intalniri cu liderii de organizatii la Vila Lac 1, informeaza Agerpres.

“Mi-a placut, nu pot sa spun ca m-a surprins (atitudinea presedintelui de luni seara – n.red.), pentru ca toate declaratiile presedintelui si atitudinea de la inceputul crizei au fost foarte corecte constitutional”, a afirmat Liviu Dragnea.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca il desemneaza pe social-democratul Mihai Tudose ca prim-ministru. “Aceasta criza prin care trecem – ca este o criza politica – dauneaza grav Romaniei, dauneaza economiei romanesti, dauneaza imaginii Romaniei in lume si opinia mea este (…) ca aceasta criza trebuie terminata foarte repede. Trebuie sa avem cat se poate de repede un nou guvern, un guvern care incepe sa rezolve problemele care au ramas nerezolvate, respectiv problemele care au aparut din cauza acestei crize care a pornit in interiorul PSD. (…)

Luand in considerare toate acestea si avand in vedere ca este nevoie urgenta de un guvern, il desemnez pe domnul Tudose ca viitor prim-ministru, care va avea discutii in zilele urmatoare si se va prezenta cu o echipa guvernamentala in Parlament”, a spus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Potrivit sefului statului, PSD si ALDE sustin ca au in continuare o majoritate in Parlament.

Sursa foto: realitatea