Liviu Dragnea a anunțat când va decide PSD dacă președintele Klaus Iohannis va fi suspendat

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat joi că suspendarea președintelui Klaus Iohannis este o opțiune foarte seriosă și luni se va lua decizia finală, dacă se merge la suspendare sau nu.

”Am văzut că dumnealui vorbește despre dictatura majorității. El, care unul singur, este deranajat de majoritate, este exact mentalitatea unui dictator, un om care nu acceptă să nu aibă sub control absolut toate instituțiile. El dorește să aibă Guvernul, Parlamentul, Curtea Constituțională, serviciile secrete, absolut tot.

Citește și: VICTOR PONTA ATRAGE ATENȚIA: E ÎN CONTRADICȚIE CU NEGOCIERILE PE CARE LE-AM AVUT CU UE. O NOUĂ GREȘEALĂ CARE NE VA COSTA

Am discutat cu domnul Tăriceanu și i-am spus că suspendarea președintelui trebuie să fie o opțiune serioasă. Dacă noi stăm doar și constatăm că încalcă Constituția o dată, de două ori, că sunt trimiși consilieri prezidențiali să amenințe judecători CCR, mâine pot fi trimiși consilieri prezidențiali să amenințe judecători ICCJ, totul este posibil.

Dacă doar stăm și ne plângem, asta înseamnă că nu ne exercităm un atribuțiile constituționale. Am discutat cu domnul Tăriceanu și am convenit că luni vom lua o decizie dacă da sau nu (dacă inițiază suspendarea n.r). ”, a declarat Liviu Dragnea, conform știripesurse.ro.

Sursa foto: realitatea