LIVIU DRAGNEA a anuntat ce se intampla cu COLABORAREA dintre UDMR si COALITIA de GUVERNARE

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat joi ca partidele din coalitia de guvernare vor colabora in continuare in Parlament cu UDMR ca si in prima sesiune din acest an, informeaza Agerpres.

“Am discutat cu Kelemen Hunor (miercuri – n.red.), mi-a spus despre discutiile pe care le-au avut in cadrul Uniunii in aceasta vara inainte de inceperea sesiunii parlamentare. Mi-a spus ca au decis in unanimitate sa continue colaborarea cu coalitia majoritara, daca dorim si noi. I-am spus ca si PSD, si ALDE doresc sa continue aceasta colaborare parlamentara si asa cum am lucrat in prima sesiune vom lucra si in a doua sesiune.

De asemenea, un lucru firesc, o sa imbunatatim modul de colaborare si de informare. In fiecare saptamana trebuie sa fie o intalnire a liderilor grupurilor parlamentare PSD, ALDE, UDMR si minoritati pentru a se informa reciproc si pentru a stabili de comun acord agenda legislativa pentru saptamana care urmeaza”, a spus Dragnea la Palatul Parlamentului.

El a adaugat ca UDMR a solicitat sa fie informat cu privire la toate actele normative sau proiectele de lege care urmeaza sa vina de la Guvern, pentru a avea timp sa-si formuleze un punct de vedere si eventual sprijinul.

Sursa foto: realitatea