LIVIU DRAGNEA a dezvaluit cum si-a RECUNOSCUT PONTA infrangerea la PREZIDENTIALE

Liviu Dragnea, seful campaniei electorale a lui Victor Ponta, a dezvaluit, marti seara, continutul convorbirii telefonice dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis la scurt timp dupa ce prezidentiabilul ACL era scapat in castigator.

Duminica seara, cand lucrurile erau clare ca Victor Ponta a pierdut alegerile, premierul a pus mana pe telefon si l-a sunat pe Klaus Iohannis. ”L-am sunat sa-l felicit!”, a fost singura dezvaluire facuta de Ponta. Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a povestit insa tot ce au discutat Ponta si Iohannis.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS: Parlamentul sa pice LEGEA AMNISTIEI. Invit Guvernul sa vina in Parlament cu bugetul pe 2015. UPDATE 

”Eram doar noi doi in camera cand l-a sunat pe Klaus Iohannis. A facut un gest unic, de barbatie, felicitandu-l. I-a spus ca va iesi public, desi nunaratoarea nu se terminase, si va recunoaste infrangerea. I-a mai zis ca spera ca o sa colaboreze si ca nu va demisiona. I-a atras atentia ca, asa cum noi am recunoscut votul de duminica, si ceilalti sa recunoasca votul din 2012”, a dezvaluit Dragnea la Antena 3.

CITESTE SI: REZULTATE OFICIALE BEC. KLAUS IOHANNIS L-A ZDROBIT PE VICTOR PONTA. UPDATE

Sursa foto: realitatea.net