LIVIU DRAGNEA a fost facut PRAF de unul dintre CONSILIERII lui VICTOR PONTA

LIVIU DRAGNEA, presedintele executiv al Partidului Social Democrat (PSD), continua sa fie ATACAT din toate directiile, inclusiv din interiorul partidului in conducerea caruia se afla. Deputatul RADU POPA, consilierul lui VICTOR PONTA, a lansat un nou ATAC la adresa tintei sale preferate din ultima perioada, LIVIU DRAGNEA.

RADU POPA a gasit problema din interiorul PSD. Deputatul, adversar declarat al lui LIVIU DRAGNEA, a scris pe pagina personala de Facebook despre faptul ca presedintele executiv este de vina pentru toate relele care i-au lovit pe social democrati in ultima perioada. LIVIU DRAGNEA este acuzat ca, se afla in continuare in conducerea partidului, in ciuda problemelor pe care le are cu legea si a faptului ca ii tine in brate pe BARONII LOCALI.

”Inteleg ca ADRIAN TUTUIANU s’a retras sau a fost retras de pe lista de propuneri pentru CNI al ANI. E foarte bine, indiferent care ar fi fost resorturile care au declansat gestul. Motivul oficial al retragerii este grija netarmurita fata de imaginea PSD, in contextul politic actual. In plus, tutuianu a dorit sa sublinieze ca nu are nici o problema legala, care ar fi putut sa ii obstaculeze cariera de komisar politic in CNI al ANI.

CITESTE SI: Se inmultesc contestatarii lui DRAGNEA: Unul dintre conslierii lui Ponta i-a solicitat DEMISIA 

Cu toate acestea, toooate televiziunile de stiri, toooate site-urile si FB au explodat la vestea ca liderul de la Malul cu Flori va va avea vreo legatura cu institutiile care asigura functionarea statului de drept.  Atunci, se ridica intrebarea simpla si de bun simt : ce a deranjat toooata presa, atat de tare, daca el indeplinea criteriile legale???

Cred ca raspunsul il putem gasi daca ne intoarcem la problema nr.1 a PSD : perceptia ca tine baronii in brate, ca toti coruptii sunt in echipa lui DRAGNEA si ca partidul se simte bine asa.  Ei bine, eu nu ma simt bine asa! Eu nu cred ca in guvernul PONTA IV ar mai trebui sa intre cei cu dosare penale iar cei care sunt cercetati de DNA si ocupa pozitii de conducere in psd, ar trebui sa se retraga. 

CITESTE SI: SCANDAL in PSD: Social-democratii se ATACA intre ei

Asta este motivul principal pentru care am pierdut alegerile prezidentiale si nu ne putem preface ca nu vedem sau ca nu s’a intamplat nimic. 
Atat timp cat LIVIU DRAGNEA si pilonii lui din judete, cei care au asigurat suta de milioane de euro pe care o are TEL DRUM in banca, din banii publici, vor continua sa fie in vitrina partidului, PSD e condamnat la izolare. Sa fie, oare, acesta motivul pentru care Adrian Tutuianu a fost desfigurat de presa? PSD’istii de buna credinta au obligatia sa raspunda la aceasta intrebare”, sustine RADU POPA, pe reteaua de socializare amintita.

Sursa foto: adevarul.ro