Liviu Dragnea a fost huiduit la Congresul Socialiștilor europeni: Afară cu corupţii!

Liviu Dragnea a fost huiduit, sâmbătă, după ce a ținut discursul la congresul Partidului Socialiștilor Europeni , de la Madrid.  Liviu Dragnea a fost singurul care nu a vorbit într-o limbă de circulație europeană, ci în română.

Președintele PSD l-a spus celor din sală că va vorbi în limba română pentru ca oamenii din țara lui să îl înțeleagă. Dar, discursul lui Dragnea nu a trezit interesul socialiștilor europeni. Puțini dintre cei aflați în sală și-au pus căștile pentru a asculta traducerea discursului susținut de Dragnea, scrie libertatea.ro

Nici măcar candidatul PES la șefia Comisiei Europene, Frans Timmermans nu a părut interesat de ce spunea Dragnea. La un moment dat, liderul european a fost surprins fiind mai atent la propriul telefon, potrivit sursei citate.

Eurodeputatul S&D Ana Gomes l-a huiduit  pe Dragnea, la finalul discursului acestuia în cadrul Congresului PES, în care liderul PSD a spus că „dreapta a distrus Europa”, „a distrus multe valori, speranțe, destine”, iar în România a folosit pentru asta instituțiile de forță ale statului.

Sursa foto: adevărul