LIVIU DRAGNEA a lansat un ATAC la adresa GUVERNULUI condus de DACIAN CIOLOS

LIVIU DRAGNEA, presedintele PSD, a lansat, duminica, un prim atac la adresa noului Cabinet condus de premierul DACIAN CIOLOS. Prezent in studioul emisiunii „Dupa 20 de ani” difuzata de Pro Tv, liderul social democrat a declarat ca a votat Guvernul Ciolos pentru stabilitatea tarii dar ca acest Executiv este facut in pripa.

PROTV: De ce ati votat Guvernul CIOLOS?

LIVIU DRAGNEA: Pentru stabilitatea tarii. Exista varianta sa vina eventual un guvern PNL, poate pica, poate trecea. Ar fi ramas un guvern interimar pana in aprilie. Intr-o conjunctura internationala periculoasa. 2016 putea fi un an pierdut, daca nu votam. Am ales sa punem conditii guvernului Ciolos ca rezultatele pe care le asteapta milioane de romani in urma unei guvernari bune a cabinetului Ponta sa fie respectate si tara sa se dezvolte si in 2016. Important e sa se puna in buget resursele pentru: cresterea salariilor cu 10% pentru bugetari, cu 25% pentru medici, etc.

CITESTE SI: LIVIU DRAGNEA IL COMPATIMESTE PE VICTOR PONTA: TRECE PRINTR-O PERIOADA GREA

PROTV: Cand ati aflat ca Dacian Ciolos va fi propunerea pentru prim-ministru?
LIVIU DRAGNEA: Am aflat de la televizor, ca si dumneavoastra.

PROTV: Ce impresie v-a lasat echipa lui DACIAN CIOLOS?

LIVIU DRAGNEA: Este un guvern facut in pripa. Daca ar fi fost un Guvern format de echipe, am fi stat mult mai bine. Un premier tehnocrat cauta, suna, intreaba cunoscuti. Au aparut si propuneri care au fost retrase. Acest Guvern nu mai poate invoca greaua mostenire. Vasile Dancu este un om cu foarte buna pregatire, cu viziunea dezvoltarii. E un om de stanga, a fost apropiat de PSD, nu mai este. Este un intelectual de stanga, in care eu am incredere.

PROTV: Ati vazut audierea doamnei Guseth?

LIVIU DRAGNEA: Nu, eram la spital sa-l vad pe domnul Dancu, care s-a simtit rau si nu a putut fi audiat. Toti ministrii au fost foarte emotionati, ca la admiterea la facultate. Cred ca doamna Guseth s-a blocat.

Sursa foto: adevarul