LIVIU DRAGNEA a trecut la REPRESALII? MIHAI STURZU nu a fost lasat in sediul PSD

MIHAI STURZU, liderul Tineretului Social Democrat (TSD) si cel care a avut un discurs critic duminica la Congresul Extraordinar, a fost oprit pentru cateva minute de catre portarul de la sediul PSD.

“Mi se pare revoltator. Domnul portar m-a oprit, a spus ca n-am voie sa vin la partid, ca nu sunt membru al Biroului (Permanent National – n.r.). Mi se pare incredibil. Sunt presedintele TSD, prin Statut inca cu drept de vot in BPN. Orice membru PSD trebuie sa intre in sediul partidului”, a spus MIHAI STURZU, subliniind ca are dreptul sa participe la aceste sedinte ca lider al tinerilor social-democrati, noteaza Mediafax.

CITESTE SI: MIHAI STURZU: ACEST CONGRES SA NU VALIDEZE ALEGERILE PSD, ATUNCI VOM FACE UN PUTERNIC GEST IMPOTRIVA COMUNISMULUI

Intrebat daca este de parere ca acest comportament denota REPRESALII din partea liderilor PSD pentru discursul sau de duminica, de la Congres, in care a criticat dur conducerea partidului, MIHAI STURZU a spus ca va discuta acest subiect in sedinta social-democratilor. “Daca a spune adevarul, pe care l-au si votat o mie de oameni, deci un sfert din oamenii prezenti ieri, inseamna ca e o atitudine prea curajoasa, eu abia astept sa aflu astazi”, a spus MIHAI STURZU.

MIHAI STURZU a precizat ca nu se astepta la o asemenea atitudine, care demonstreaza ca PSD “a inceput modernizarea cu dreptul”. “E perfect, urmeaza sa dam afara pe toata lumea din partid”, a spus MIHAI STURZU.

CITESTE SI: CONGRESUL PSD: MIHAI STURZU A PUBLICAT PE FACEBOOK BILETELE CU INDICATII DE VOT (FOTO)

Sursa foto: realitatea