LIVIU DRAGNEA: ALBA IULIA a fost aleasa ca SIMBOL pentru desfasurarea Congresului PSD

Presedintele executiv al Partidului Social Democrat (PSD), LIVIU DRAGNEA, a afirmat ca Alba Iulia a fost aleasa “ca SIMBOL” drept loc de desfasurare al congresului extraordinar in care a fost validata, vineri, candidatura lui VICTOR PONTA la prezidentiale.

“A fost o alegere simbolica, un mesaj profund de unitate a romanilor. Este principalul mesaj pe care VICTOR PONTA il transmite tuturor romanilor. Este principalul lui proiect sa uneasca Romania, sa reuneasca romanii in jurul unor proiecte importante, in jurul unor valori adevarate. Din acest motiv am ales Alba Iulia”, a declarat Dragnea, citat de Agerpres.

Citeste si: VICTOR PONTA, dupa validarea candidaturii: Azi am imbracat HAINA DE PRESEDINTE

In ceea ce priveste actiunea de protest impotriva premierului Romaniei si presedintelui social-democrat, VICTOR PONTA, la care au participat vineri, in centrul orasului Alba Iulia, peste 150 de membri si simpatizanti ai Aliantei Crestin-Liberale, LIVIU DRAGNEA a spus ca se astepta de la MIRCEA HAVA, liderul democrat-liberalilor din judet, sa stranga mai multi PDL-isti.

“In primul rand ma asteptam de la MIRCEA HAVA sa stranga, sa trimita mai multi PDL-isti. Inseamna ca a imbatranit daca nu a putut decat 100. (…) Eu il stiu demult pe MIRCEA HAVA. Se pare ca imbatraneste. (…) Daca stiam, le dadeam si adeziuni”, a spus Dragnea, care a mentionat ca, in general, nu este arogant. El a spus ca la PSD nu o sa existe o asemenea actiune cand va avea loc lansarea candidatului ACL.

In ceea ce priveste bannerul cu mesajul “VICTOR PONTA, candidatul cianurii”, afisat pe un pasaj feroviar din apropierea pavilionului in care a avut loc Congresul Extraordinar al PSD, de catre activistii care se opun exploatarii mineritului pe baza de cianuri, Dragnea a spus ca i-a fost “teama sa nu dea trenul” peste acestia.

Citeste si: PROTEST al ACL la Alba Iulia impotriva lui VICTOR PONTA. Manifestantii au adus cu ei o BARCA plina cu POPCORN

Imbracati cu tricouri albe inscriptionate cu mesaje gen “Ponta esti mandru de Alba? Zero lei pentru Ziua Nationala a Romaniei”, “Ponta fura alegerile” si “Alba este tara motilor, nu a hotilor”, peste 150 de protestatari s-au plimbat, vineri, in grup, de mai multe ori prin zona centrala a orasului, unde se afla si sediul organizatiei judetene Alba a PSD. Unii dintre protestatari purtau barci pneumatice, din care una umpluta cu cutii de popcorn. Printre cei care s-au alaturat partial “plimbarii” s-a aflat si senatorul democrat-liberal Alexandru Peres.

Sursa foto: nasul.tv