LIVIU DRAGNEA, ales presedinte PSD cu un procentaj de 96 -97% – SURSE

LIVIU DRAGNEA, singurul candidat la alegerile interne din PSD organizate duminica, a fost ales presedinte al partidului cu aproximativ 96-97% din voturile celor care s-au prezentat la acest scrutin, au declarat, pentru Mediafax, surse social-democrate.

Conform surselor citate, rezultatul votului desfasurat duminica in toate organizatiile PSD din tara indica aproximativ 96-97 de procente favorabile alegerii lui LIVIU DRAGNEA in fruntea PSD. 

CITESTE SI: CEXN AL PSD SE REUNESTE LA PALATUL PARLAMENTULUI PENTRU ANALIZA VOTULUI DE DUMINICA

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste luni, la Palatul Parlamentului, pentru a analiza rezultatele scrutinului intern de duminica in privinta alegerii presedintelui formatiunii social-democrate in persoana lui LIVIU DRAGNEA. Membrii CExN vor stabili, totodata, structura conducerii care va fi aleasa la Congresul extraordinar din 18 octombrie.

LIVIU DRAGNEA a anuntat, duminica seara, intr-o declaratie de presa televizata, ca este noul presedinte al PSD. La scrutinul intern din PSD au participat 81,23% din membrii partidului, adica 435.172 de membri de partid din totalul de 535.699, a anuntat presedintele Comisiei Electorale Centrale a PSD, Florin Iordache.

CITESTE SI: ADRIAN NASTASE IL AVERTIZEAZA PE DRAGNEA: DACA VREI PACE, PREGATESTE-TE DE RAZBOI!

Sursa foto: realitatea