LIVIU DRAGNEA: Ar fi CULMEA sa mergem la Cotroceni sa ne arbitreze TRAIAN BASESCU

Presedintele executiv al PSD, LIVIU DRAGNEA, considera ca “ar fi CULMEA” o dezbatere electorala la Palatul Cotroceni, unde sa “arbitreze” TRAIAN BASESCU, afirmand ca VICTOR PONTA va merge acolo doar dupa ce va castiga turul al doilea al alegerilor prezidentiale.

“Ar fi CULMEA sa mergem la Cotroceni sa ne arbitreze Basescu. Asta ar fi maxim. Se plictiseste, vrea sa se bage in seama, probabil. Ideea de a face o singura dezbatere implica ideea de spectacol, oamenii astia vor spectacol, nu conteaza unde. Eu cred ca oamenii trebuie sa vada nu spectacol, ci dezbateri asezate pe teme bine stabilite din care oamenii sa inteleaga ceva. La Cotroceni se va merge dupa ce vor fi castigate alegerile. VICTOR PONTA va merge acolo dupa ce castiga alegerile”, a declarat sambata LIVIU DRAGNEA, intr-o conferinta de presa sustinuta la Satu Mare.

Citeste si: Basescu ii invita pe PONTA si IOHANNIS sa se intalneasca la Cotroceni

Presedintele executiv al PSD a afirmat ca VICTOR PONTA va merge la cele patru emisiuni anuntate pentru saptamana viitoare si il asteapta pe contracandidatul KLAUS IOHANNIS.

“Basescu, dupa ce nu va fi presedinte, poate sa incerce sa devina moderator de emisiuni sau dezbateri. S-ar putea sa nu fie rau, numai depinde la ce ora le face, sa nu fie prea tarziu”, a sustinut LIVIU DRAGNEA.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS, despre organizarea unei DEZBATERI la COTROCENI: Orice se poate NEGOCIA

Presedintele TRAIAN BASESCU a propus sambata ca dezbaterea electorala dintre cei doi candidati ramasi in cursa pentru prezidentiale, KLAUS IOHANNIS si VICTOR PONTA, sa se desfasoare la Palatul Cotroceni.