LIVIU DRAGNEA ASMUTE DNA ASUPRA UNEI COMPANII CU MARI PROBLEME

Liviu Dragnea incearca sa distraga atentia procurorilor anticoruptie, liderul social democratilor permitandu-si chiar sa le sugereze angajatilor de la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) o noua tinta.

Astfel, Liviu Dragnea a dat de inteles ca procurorii DNA ar trebui sa se ocupe de niste probleme existente la CFR. Liderul PSD a precizat ca, pe langa hotararile de Guvern pe care procurorii le investigheaza (cum ar fi dosarul Belina), ar trebui sa se ocupe si de o problema cu adevarat importanta, si anume niste contracte de la CFR.

“Avem 172 de milioane de euro pe care o societate de stat, CFR, trebuie sa ii plateasca ca si pretentii. Eu cred ca procurorii, printre doua-trei hotarari de guvern pe care le investigheaza si care sunt legale, sa investigheze de ce statul trebuie sa plateasca unor companii private sute de milioane de euro”, a declarat Liviu Dragnea.

Seful PSD a sustinut ca ar trebui ca Guvernul sa trimita documentele care indica acest lucru la procurori, pentru “ca nu e in regula. Statul roman pierde sute de milioane de euro”. Dragnea sustine ca procurorii ar trebui sa investigheze ca CFR semneaza niste contracte cu unele firme si apoi lucrarile respective de infrastructura nu se realizeaza, pentru ca “gasim o virgula in contract si cerem bani”.

“Nu imi permit sa spun cum au decis instantele. Se platesc pentru tot felul de pretentii. (…) Nu se fac lucrari si dupa parerea mea este cu complicitatea unora din companiile respective”, a spus Dragnea.

Sursa foto: adevarul