LIVIU DRAGNEA, AUDIAT la DNA: Am sanse sa raman liber pana la PARLAMENTARE. UPDATE

Presedintele PSD LIVIU DRAGNEA a sosit, luni dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) unde a fost citat in dosarul fostei sale sotii, BOMBONICA PRODANA, in care este urmarit penal pentru instigare la ABUZ in SERVICIU si instigare la FALS INTELECTUAL, informeaza televiziunile de stiri. 

UPDATE: LIVIU DRAGNEA a parasit sediul DNA si a declarat, mai in gluma mai in serios, jurnalistilor prezenti: “Am toate sansele sa raman liber pana la alegerile parlamentare, chiar si intr-un ritm foarte alert”. LIVIU DRAGNEA a precizat ca a fost citat pentru a fi instiintat ca este inclupat in acest dosar.

STIRE INITIALA

Presedintele PSD LIVIU DRAGNEA a fost pus sub urmarire penala de procurorii DNA in data de 6 aprilie pentru instigare la abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, in forma continuata si instigare la fals intelectual, in forma continuata, intr-un nou dosar, cel in care si fosta sa sotie, BOMBONICA PRODANA, este urmarita penal pentru abuz in serviciu, informeaza Directia Nationala Anticoruptie. Dosarul vizeaza fapte din perioada 2006-2012, cand LIVIU DRAGNEA era presedintele Consiliului Judetean Teleorman. 

BOMBONICA PRODANA, fosta sotie a lui LIVIU DRAGNEA, este urmarita penal de procurorii DNA pentru abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit. Fapta ar fi fost comisa in calitate de coordonator al Complexului de servicii destinate copilului si familiei si sef serviciu Secretariat din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Teleorman, potrivit DNA.

 
Vom reveni cu amanunte.
Sursa foto: adevarul