LIVIU DRAGNEA: Cred in continuare cu TARIE in NEVINOVATIA mea

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, LIVIU DRAGNEA, a declarat joi, la Craiova, ca “are emotii” pentru vineri, cand Inalta Curte de Casatie si Justitie va da verdictul in DOSARUL REFERENDUMULUI, mentionand ca in continuare crede cu TARIE in NEVINOVATIA sa.

“Da, am emotii pentru ziua de maine. Este firesc. In primul rand pentru faptul ca, in continuare, eu cred cu tarie in nevinovatia mea si de asemenea, cred ca daca, Doamne fereste, este o altfel de decizie, se poate genera un precedent periculos pentru ca in momentul acela nimeni nu va mai avea curaj sa mai faca o campanie electorala. Asa cum am asteptat doi ani si jumatate si m-am abtinut de la comentarii, mai stau pana maine si, dupa decizia de maine, o sa spun”, a declarat LIVIU DRAGNEA.

Citeste si: LIVIU DRAGNEA, despre FUNCTIILE pe care le detine, in cazul unui VERDICT NEFAVORABIL al instantei: Nu o sa mai fie

Acesta este prezent joi, la Craiova, pentru pre-receptia Centrului vechi al municipiului, investitie din fonduri europene, de 11 milioane de euro.

Citeste si: DOSARUL REFERENDUMUL: ICCJ A AMANAT SENTINTA pentru 15 mai. UPDATE

Sursa foto: nasul.tv