LIVIU DRAGNEA declara ca NU sustine DUBLAREA INDEMNIZATIEI parlamentarilor

Presedintele PSD, LIVIU DRAGNEA, a declarat, marti, ca nu sustine dublarea indemnizatiei parlamentarilor si a subliniat ca principala preocupare a social-democratilor este marirea salariilor mici din sistemul bugetar astfel incat cel administrativ sa functioneze, informeaza Agerpres.

“Nu am aceasta informatie, o sa o verific (ca indemnizatiile parlamentarilor ar urma sa fie dublate potrivit proiectului legii salarizarii bugetarilor — n.r.). Nu tin sa fiu popular cu colegii mei, nu o sustin. Nu ne-a obligat nimeni sa mergem in Parlament. Cand mergi in campanie electorala pentru parlamentare, de exemplu, nu le spui cetatenilor ‘dati-ne votul ca sa mergem noi in Parlament, sa ne facem salarii mai mari noi intai si pensii mai mari noi intai’, chiar daca sunt indreptatite solicitarile.

CITESTE SI: Proiectul privind PENSIILE SPECIALE, RETRIMIS LA COMISII. UPDATE

Ca si partid social—democrat, principala noastra preocupare este sa marim salariile pentru cei care le au foarte mici si sa ajungem incet-incet ca intregul sistem bugetar sa primeasca intr-un orizont de timp rezonabil salarii bune pentru ca sistemul administrativ sa functioneze”, a spus DRAGNEA, la Realitatea TV, intrebat daca sustine dublarea indemnizatiei parlamentarilor care, potrivit informatiilor aparute in presa, ar fi inclusa in legea salarizarii bugetarilor.

CITESTE SI: MODIFICARI LA LEGEA PENSIILOR SPECIALE: BENEFICIAZA DE INDEMNIZATIE PARLAMENTARII CU MINIMUM UN AN DE MANDAT

 Sursa foto: dcnews