LIVIU DRAGNEA despre cazul lui DARIUS VALCOV

Presedintele executiv al PSD, LIVIU DRAGNEA, si-a exprimat luni regretul fata de situatia ministrului demisionar de Finante DARIUS VALCOV si a adaugat ca o noua numire urmeaza sa fie discutata in cadrul conducerii PSD.

“Imi pare foarte rau de ce se intampla, pentru ca a initiat modificari la Codul fiscal care sunt foarte importante. Cine o sa fie in locul lui, discutam”, a declarat LIVIU DRAGNEA la sediul central al PSD, inaintea sedintei BPN al PSD. Intrebat daca stia despre problemele pe care le are DARIUS VALCOV, LIVIU DRAGNEA a negat.

CITESTE SI: VICTOR PONTA: Voi transmite solicitarea de DEMISIE a lui DARIUS VALCOV dupa aprobarea codurilor fiscale

La randul sau, deputatul CRISTIAN RIZEA, presedinte interimar al PSD sector 5, s-a aratat convins de nevinovatia lui DARIUS VALCOV. “Eu cred in nevinovatia d-lui VALCOV, e un om onest. Acum ca unii vor… poate si datorita faptului ca a avut aceasta idee extraordinara cu Codul fiscal si e si initiatorul.

E cel mai important document din ultimii 20 de ani. Nu vreau sa ma pronunt ca e un dosar politic sau nu, dar eu am incredere in nevinovatia d-lui DARIUS VALCOV si cred ca asta se va demonstra in justitie”, a spus CRISTIAN RIZEA. In opinia sa, demisia lui DARIUS VALCOV din functia de ministru al Finantelor reprezinta un gest de onoare.

CITESTE SI: Darius Valcov si-a dat demisia de la Ministerul Finantelor 

“In primul rand, e un om demn si cu siguranta stiam ca va face acest gest, la cum il cunosc. E un gest de onoare facut de domnia sa”, a completat CRISTIAN RIZEA.

Sursa foto: realitatea.net