LIVIU DRAGNEA DESPRE PLAGIATUL LUI VICTOR PONTA

Presedintele PSD, LIVIU DRAGNEA, sustine ca VICTOR PONTA va avea castig de cauza in instanta in cazul de PLAGIAT, desi speta nu va ajunge intr-un astfel de punct.

Cazul de plagiat se discuta doar in Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare si nu face obiectul vreunui proces in instanta. “Eu nu cred ca va fi o decizie a instantei impotriva lui Victor”, a declarat, insa, Dragnea, dupa ce CNATDCU a hotarat joi ca fostul premier a plagiat in teza sa de doctorat.

Victor Ponta poate sa conteste acest verdict tot la CNATDCU, in termen de zece zile, caz in care se va forma o noua comisie de analiza a contestatiei. Apoi, daca nici a doua decizie nu ii convine, Ponta poate contesta verdictul definitiv tot la CNATDCU. Asadar, cazul nu va ajunge nicicum pe masa judecatorilor.

CITESTE SI: VICTOR PONTA A PLAGIAT! MINISTRUL CURAJ TREBUIE SA-I RETRAGA TITLUL DE DOCTOR. REACTIA FOSTULUI PREMIER. UPDATE

Liviu Dragnea nu s-a incurcat insa cu asemenea detalii tehnice si a adoptat un ton ironic referitor la decizia de astazi.”Am inteles ca asta a fost principala preocupare de ceva timp a acestui Guvern”, a spus Dragnea. “Cred ca este o veste buna pentru multi oameni. M-au sunat cativa fermieri, care mi-au spus ca acum, dupa ce s-a dovedit acest ‘plagiat’, ei nici nu mai au nevoie de subventii, nici nu mai trebuie sa iasa sa recolteze, cativa transportatori care au spus ca nu mai au nevoie nici de autostrazi, nici de drumuri.

Este o mare veselie in tara. Eu va spun, va spun, din punct meu de vedere, ca presedinte al partidului, aceasta hotarare este discutabila, pentru ca aceeasi comisie, in alta componenta, a luat alta decizie. Probabil ca Ponta va contesta, dar repet, nu cred ca era principala tema a unui Guvern tehnocrat”, a continuat liderul PSD.

Sursa foto: realitatea