Liviu Dragnea, despre responsabilii cu deszapezirea: Fac eforturi supraomenesti

Liviu Dragnea  a declarat, in aceasta seara, ca situatia este destul de complicata la Constanta si la Buzau. La Braila au fost doar cateva probleme, cum ar fi autoturisme blocate de viscol, insa ele au fost rezolvate, conform vicepremierului.

“Se fac eforturi supraomenesti. La Dragos Voda e o situatie la fel de grava, 50 masini au fost blocate in viscol, insa s-a rezolvat in urma cu jumatate de ora. Toata lumea lucreaza, toata lumea e conectata – nu am primit greseli majore din partea companiei de drumuri”, a declarat Liviu Dragnea, la Digi 24.

Vicepremierul a apreciat ca a lucrat bine cu prefectii de Tulcea, Iasi si Calarasi, in schimb este nemultumiti de treaba facuta de cel din Braila. In plus, exista o nota care urmeaza sa fie aprobata de premier in legatura cu perdeaua forestiera de pe autostrazi si drumuri nationale, proiect care ar putea incepe la primavara.

“La 90 de km la ora nu fac fata parazapezile. La autostrazi, imediat ce viscolul inceteaza, se intervine in forta. Ele sunt cele mai expuse, nu sunt protejate in niciun fel, astfel ca va fi concentrare foarte mare de forte pe autostrazi”, a punctat vicepremierul.

Citeste si:  Atentie, judetele Braila, Buzau, Ialomita, Calarasi si Tulcea se afla sub cod rosu