LIVIU DRAGNEA DESPRE REVENIREA LUI VICTOR PONTA

Se vorbeste din ce in ce mai mult despre o posibila revenire a lui VICTOR PONTA in prim-planul politicii si la varful PSD. Insa actualul lider social-democrat, LIVIU DRAGNEA, a declarat ca aceasta functie e chiar periculoasa.

“Functia de presedinte al PSD nu iti aduce mari avantaje, ba dimpotriva. Aici este vorba de asumarea unor responsabilitati. Nu a scapat niciun presedinte al PSD fara sa aiba macar o maneca rupta. Mircea Geoana a scapat ca a dat ceasurile inapoi”, a spus LIVIU DRAGNEA intr-o emisiune, marti seara, la postul B1 TV.

CITESTE SI: VALERIU ZGONEA: AM FOST DAT AFARA DIN PSD PENTRU INDISCIPLINA DEMOCRATICA

Cat despre revenirea lui VICTOR PONTA in prim-planul politicii, aceasta se datoreaza exclusiv deciziilor acestuia. “VICTOR PONTA nu a fost undeva intr-un sertar si trebuia apasat pe un buton. Nu l-am pus eu, nu l-a pus altcineva. VICTOR PONTA a luat o decizie, sa stea putin pe margine. Tot el a luat decizia sa se reactiveze. Este un om responsabil si un om matur. Ia deciziile singur”, a adaugat liderul PSD LIVIU DRAGNEA.

Totodata, LIVIU DRAGNEA a precizat ca noua echipa de conducere a partidului va fi formata la inceputul anului 2017. “Reforma in partid este prima etapa, a doua etapa va fi la parlamentare si a treia etapa cand va fi formata noua echipa de conducere in PSD, la inceputul anului 2017. Cu mine sau fara mine, PSD-ul va avea noul lider la inceputul anului 2017, asta este categoric”, a precizat LIVIU DRAGNEA, aratand ca isi doreste sa mai aiba dreptul sa intre in sediul din Kiseleff. “Eu condamnat la moarte sau la puscarie pana in decembrie 2016 nu o sa fiu. Daca aleg sa mor, mor in picioare”, a conchis LIVIU DRAGNEA.

Sursa foto: realitatea