LIVIU DRAGNEA despre votul pentru RIDICAREA IMUNITATII

Presedintele PSD, LIVIU DRAGNEA, a declarat, duminica la Pro Tv, ca va sustine scoaterea IMUNITATII PARLAMENTARE din Constitutie cand va avea loc revizuirea.

“Mie imi face rau fizic sa decid eu, care nu sunt judecator, destinul unui om. Un judecator e pregatit sa imparta dreptatea, un parlamentar nu. Mi-e foarte greu sa decid soarta unui om. Nu noi trebuie sa ne incarcam cu asa ceva. Poate in ’90 erau vremuri tulburi si s-au gandit la protectie, sa nu apara o putere abuziva, sa ia cu duba parlamentarii din Parlament. Acum nu mai e cazul, nu ne puteam gandi ca aici poate sa apara o dictatura”, a explicat LIVIU DRAGNEA.

CITESTE SI:LIVIU DRAGNEA IL COMPATIMESTE PE VICTOR PONTA: TRECE PRINTR-O PERIOADA GREA

In alta ordine de idei, liderul PSD s-a aratat suparat pe parlamentarii social-democrati care lipsesc de la voturile pe legi sau ridicari de imunitati. Acesta a dezvaluit ca 12 membri PSD au votat impotriva Guvernului Ciolos, “pentru ca asa au considerat de cuviinta”.

“Nu i-am mai intrebat de ce au votat asa. Probabil ca au vrut sa faca pe vedeta la televizor. A fost o discutie in Comitetul Executiv cu Dacian Ciolos, omul a raspuns civilizat la 28 de intrebari si chiar a impresionat colegii. Tine de caracter, ca tu membru al unui partid pe care spui ca il respecti, ar trebui sa si arati ca il respecti. Imaginea lor in partid incepe sa se deterioreze”, a lamurit presedinele PSD.

CITESTE SI: LIVIU DRAGNEA A LANSAT UN ATAC LA ADRESA GUVERNULUI CONDUS DE DACIAN CIOLOS

Sursa foto: realitatea