LIVIU DRAGNEA este dorit in fruntea PSD de mai multe organizatii teritoriale

Mai multe organizatii teritoriale PSD s-au mobilizat pentru a-l sustine pe LIVIU DRAGNEA la conducerea interimara a partidului, potrivit unor surse citate de postul B1 TV.

Astfel, organizatiile isi vor arata sprijinul in cadrul sedintei CEX de saptamana viitoare. Printre judetele care l-ar sustine pe LIVIU DRAGNEA se numara Teleorman, Dambovita, Dolj, Calarasi, Olt, Giurgiu. LIVIU DRAGNEA va candida la functia de presedinte interimar al PSD, urmand sa concureze impotriva ROVANEI PLUMB. Acesta a facut anuntul intr-o discutie informala avuta cu jurnalistii.

CITESTE SI: PSD are CONTURILE BLOCATE din cauza DATORIILOR! Despre ce suma este vorba 

Biroul Permanent National (BPN) al PSD s-a reunit miercuri in sedinta, unde a luat act de demisia lui VICTOR PONTA din fruntea partidului si a decis, in unanimitate, ca ROVANA PLUMB sa ocupe functia de presedinte interimar. Cel putin pana miercurea viitoare, cand se intruneste Comitetul Executiv.

“Eu o sa ma mai gandesc daca mai garantez pentru cineva la conducerea partidului”, a declarat LIVIU DRAGNEA miercuri, dupa ce ROVANA PLUMB a fost numita presedinte interimar al PSD. Tot atunci, LIVIU DRAGNEA, intrebat in legatura cu o eventuala candidatura la sefia PSD, a spus ca este hotarat, dar anuntul il va face atunci cand va considera ca este oportun.  “Eu sunt hotarat, dar anuntul il fac cand vreau eu”, a spus LIVIU DRAGNEA.

CITESTE SI: LIVIU DRAGNEA ar vrea SEFIA PSD: Anunt cand vreau eu! 

Premierul VICTOR PONTA a declarat, joi, la iesirea din sediul PSD si in prezenta lui LIVIU DRAGNEA, ca va ramane prieten cu acesta si ca se vor lupta impreuna pentru partid.