LIVIU DRAGNEA: Este firesc ca PREMIERUL sa prezinte in PSD RECTIFICAREA BUGETARA

Presedintele interimar al PSD, LIVIU DRAGNEA, a declarat luni ca este firesc ca prim-ministrul si ministrul Finantelor sa prezinte conducerii PSD proiectul de ordonanta privind RECTIFICAREA BUGETARA, explicand ca PSD sprijina actiunile Guvernului si este bine sa fie informat.

“Am vazut o oarecare stare de nervozitate ca in cadrul BPN al PSD prim-ministrul si ministrul de Finante prezinta proiectul de ordonanta privind RECTIFICAREA BUGETARA. Este un lucru convenit cu prim-ministrul, este o stare de normalitate, PSD sprijina actiunile Guvernului si pentru asta este bine sa fie informat, pentru ca ordonanta de RECTIFICARE BUGETARA practic este un act normativ care contribuie la continuarea dezvoltarii economice a acestei tari. Este firesc ca PSD sa fie informat pentru a putea sprijini si public, si in teritoriu acest act foarte important, este vorba de o RECTIFICARE POZITIVA, sunt mai multi bani la buget, care trebuie realocati pentru a continua atat programele sociale, cat si programele de investitii”, a spus LIVIU DRAGNEA la inceputul sedintei Biroului Permanent National (BPN) al PSD.

CITESTE SI: VICTOR PONTA: RECTIFICAREA BUGETARA este una POZITIVA 

El a adaugat ca luni dupa-amiaza, in sedinta coalitiei de guvernare, se va discuta din nou despre acest proiect de rectificare, pentru ca “exista un parteneriat corect si firesc” intre partidele care formeaza coalitia si Guvernul.

LIVIU DRAGNEA a precizat ca in sedinta BPN ministrul Muncii ROVANA PLUMB va prezenta calendarul pentru elaborarea si dezbaterea publica a legii salarizarii si vor fi discutate, de asemenea, si cateva chestiuni de organizare interna.

CITESTE SI: BPN al PSD este prezidat, in premiera, de DRAGNEA. PLANUL de REVITALIZARE gandit de presedintele interimar. UPDATE 

Sursa foto: adevarul