LIVIU DRAGNEA este NEDUMERIT de MODUL CIUDAT in care actioneaza IMIGRANTII ILEGALI

Presedintele interimar al PSD LIVIU DRAGNEA se declara “nedumerit” de modul “ciudat” in care actioneaza IMIGRANTII ILEGALI, “majoritatea tineri, vorbitori de limba engleza”.

“Am citit comentariile dumneavoastra legate de problema REFUGIATILOR. Nu sunt de acord cu toate, insa va impartasesc nedumerirea legata de modul absolut ciudat in care acestia actioneaza, faptul ca majoritatea sunt barbati tineri, vorbitori de limba engleza, ca ii exileaza pe cei care nu fac parte din grupurile lor, precum si alte elemente de acest tip care ne dau de gandit”, a scris pe pagina sa de Facebook LIVIU DRAGNEA.

CITESTE SI: IOHANNIS, DESPRE CRIZA IMIGRANTILOR: ROMANIA A ANUNTAT CA POATE SA PRIMEASCA 1.785 DE REFUGIATI. UPDATE

Potrivit presedintelui interimar al PSD, “diverse tari europene au evitat sa gestioneze aceasta CRIZA a REFUGIATILOR incercand sa o transfere spre alte state”.

“Acest mod de actiune ne arata ca se impune o corectie majora a mecanismelor de gestionare a crizelor la nivel european. Este important ca noi sa nu ne pierdem umanitatea, protejand in acelasi timp Romania”, a conchis LIVIU DRAGNEA.

Saptamana trecuta, liderul interimar al PSD, aflat in capitala Ungariei pentru meciul nationalei Romaniei, s-a deplasat in gara Keleti, unde stationeaza nenumarati imigranti, pentru a vedea cu ochii sai situatia acestora si a sta de vorba cu cativa.

CITESTE SI: PONTA: AVEM DEJA 1.500 DE REFUGIATI. NU EXISTA DATE OFICIALE DE LA UE CATRE GUVERN PRIVIND IMIGRANTII

“Am fost in gara si am vorbit cu imigrantii. Am vrut sa ii vad cu ochii mei pentru ca este aceasta discutie, statul roman zice cu senitatate ca ii primim si noi nu stim daca suntem pregatiti sau nu”, a declarat atunci LIVIU DRAGNEA.

Sursa foto: realitatea