LIVIU DRAGNEA: Este posibilitatea ca marti sa apara tandemul PRESEDINTE-PREMIER

LIVIU DRAGNEA

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, intrebat despre negocierile din coalitia de guvernare privind nominalizarea unui viitor premier, ca este posibil ca marti, la sedinta de coalitie, sa apara tandemul presedinte-premier, el aratand ca e posibil sa apara, insa, si „alte lucruri”.

„Maine (marti – n.r.) va fi o discutie constructiva. E posibil sa apara un tandem, e posibil sa apara si alte lucruri, insa chiar cred ca trebuie sa fie o singura discutie. Victor Ponta nu poate sta numai in negocieri si discutii despre asta”, a mentionat Dragnea.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS: In Diaspora a fost o BATAIE de JOC. Vina este a Guvernului 

El a aratat, pe de alta parte, ca discutia despre viitorul premier a fost anuntata de Victor Ponta, care „probabil are o strategie”.„Daca va avea loc o intalnire maine, dumnealui va decide”, a spus Dragnea.

Liviu Dragnea a fost intrebat daca exista in coalitia care sustine Guvernul un acord pe cooptarea PLR la guvernare, el aratand ca exista „o discutie”, dar mentionand ca nu exista, insa, o discutie despre ce portofolii ar reveni formatiunii conduse de Tariceanu.

„Exista o discutie. Domnul Tariceanu a participat la toate intalnirile din coalitie de cand este presedintele Senatului, absolut la toate. Fiind prezent acolo, a fost acceptat la aceste discutii, la aceasta colaborare, nu e o problema cu cooptarea PLR la guvernare”, a spus Dragnea.

CITESTE SI: CRISTIAN PREDA ii cere DEMISIA ELENEI UDREA si indeamna PMP sa il sustina pe IOHANNIS 

Intrebat ce portofolii ar urma sa revina PLR, Dragnea a raspuns: „Nu exista nicio discutie despre portofolii. Nu s-a discutat, nu se va discuta nici azi, nici maine despre portofolii in Guvern. Asta este exclus. Nu putem sa discutam lucrul asta”.

Sursa foto: jurnalul.ro