LIVIU DRAGNEA: Eu nu sunt un membru asa important in PSD cum este RADU MAZARE

Presedintele executiv al PSD, LIVIU DRAGNEA, a declarat marti ca respecta opinia primarului RADU MAZARE referitor la necesitatea ca premierul VICTOR PONTA sa isi depuna mandatul, dar a precizat ca nu impartaseste aceasta parere si nici nu se considera un lider la fel de important ca MAZARE in PSD.

“Nu vreau sa comentez ce a spus Radu. E parerea lui. (…) Eu am inteles si respect opinia domnului RADU MAZARE. Eu nu sunt un lider la fel de important in PSD. Eu am alta opinie pe care mi-o sustin”, a spus LIVIU DRAGNEA, intr-o conferinta de presa la Ministerul Dezvoltarii.

Primarul Constantei, RADU MAZARE, a declarat marti ca presedintele PSD, VICTOR PONTA, ar trebui sa isi dea demisia ‘in mod normal si onorabil’ dupa pierderea alegerilor prezidentiale.

CITESTE SI: RADU MAZARE l-a ATACAT frontal pe VICTOR PONTA: Ar trebui sa-si dea DEMISIA 

Prezent marti la Curtea de Apel Bucuresti (CAB), unde participa la un nou termen al procesului in care este acuzat de retrocedari ilegale de terenuri, Radu Mazare a fost intrebat de jurnalisti daca din PSD vor pleca parlamentari sau persoane importante catre un nou partid care ar urma sa fie initiat de MIRCEA GEOANA si MARIAN VANGHELIE.

‘Nu stiu, e posibil sa plece. In orice caz, lucrurile nu sunt tocmai in regula. Adica, nu mi se pare normal ca atunci cand pierzi niste alegeri sa dai vina pe altii (…) Este o stare de nemultumire, sunt discutii despre felul in care este gestionat la nivel central aceasta perioada post-electorala. Daca ma intrebati pe mine, si eu sunt deranjat ca sunt aratat cu degetul pentru esecul lui Ponta sau pentru esecul lui Dragnea. Eu, daca as pierde alegerile de la primarie, a doua zi mi-as depune mandatul si in niciun caz nu as arata spre cei care sunt sefi de organizatii mici locale ca ei sunt de vina’, a spus MAZARE.

CITESTE SI: Comitetul Executiv National (CExN) al PSD, programat in 30 si 31 ianuarie 

Intrebat daca VICTOR PONTA ar trebui sa isi dea DEMISIE, RADU MAZARE a spus: ‘In mod normal si onorabil, da’.

Sursa foto: gandul.info