LIVIU DRAGNEA: Excluderea lui MARIAN VANGHELIE din PSD nu are legatura cu ANCHETAREA sa

Excluderea lui MARIAN VANGHELIE din PSD nu are legatura cu ANCHETAREA primarului Sectorului 5 de catre procurorii DNA, a declarat joi presedintele executiv al partidului, LIVIU DRAGNEA.

El a precizat ca nu doreste sa comenteze acuzatiile aduse de DNA primarului Sectorului 5, pentru ca nici nu le-a vazut. “Nu le vedem in niciun fel. Nu sunt procuror, nu am informatii din dosar, nu vreau sa comentez. Sincer, nici macar nu le-am vazut, numai am auzit (acuzatiile – n.r.). N-are nicio legatura cu ceea ce se intampla astazi (excluderea lui Vanghelie – n.r.). PSD a luat o decizie avand ca si argumente o serie de fapte, comportamente, atitudini ale d-lui Marian Vanghelie, ca si ale d-lui Mircea Geoana”, a declarat LIVIU DRAGNEA, la sediul central al PSD, potrivit Agerpres.

Citeste si: DNA: MARIAN VANGHELIE lua SPAGA prin FIRME CONTROLATE de OANA NICULESCU MIZIL, de varul lui si de sofer

Liderul social-democrat nu a dorit sa comenteze nici redeschiderea dosarului Mineriadei din 13-15 iunie 1990. “Nu vreau sa comentez, nu ma pricep, nu am pregatire juridica. Sunt inginer si refuz sa-mi dau cu parerea intr-un domeniu la care nu ma pricep”, a sustinut el.

Procurorii DNA au efectuat joi mai multe perchezitii, inclusiv la locuinta edilului MARIAN VANGHELIE si la Primaria Sectorului 5.

Citeste si: OANA NICULESCU MIZIL, mesaj MISTERIOS pentru PREMIER: VICTORE, VICTORE imi pare rau de tine si de DACIANA! UPDATE

Sursele citate sustin ca este vorba de fapte comise din 2007 pana in prezent privind lucrari publice ilegale acordate. iar prejudiciul s-ar ridica la o suma foarte mare.