LIVIU DRAGNEA FACE PE NIZNAIUL: MI SE PARE CA S-AU GRABIT TOTI!

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca nu intelege reactiile de miercuri, dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat propunerile de modificare a Legilor Justitiei, informeaza corespondentul Ziare.com.

“Nu trebuie omorat un om ca are niste pareri, niste propuneri. Mi se pare ca s-au grabit toti, inclusiv presedintele”, a spus Dragnea, care a adaugat ca nu ii intelege supararea presedintelui. Acesta a precizat ca nu cunostea aceste propuneri. “Nu. Nu stiam. Cand a anuntat ca va iesi pe 23 august am stat deoparte si foarte bine am facut”, a punctat liderul PSD.

Acesta a precizat ca nu vrea sa reactioneze imediat, adaugand ca toata lumea trebuia sa aiba rabdare sa vada proiectele de legi. “Eu nu reationez imediat. Noi vorbim aici totusi de niste propuneri care vor deveni proiecte de legi discutate in Parlament. Ca cineva sa reactioneze imediat mi se pare o abordare ori personala, ori superficiala”, a punctat el, adaugand ca “e cale lunga pana cand se vor adopta proiectele”.

Despre faptul ca inca nu au fost prezentate proiectele, Dragnea spune ca Toader a procedat corect, pentru ca nu era in regula sa le faca publice inainte sa ajunga la CSM. Cat despre protestele de miercuri seara si cele care se anunta in urmatoarele zile, Dragnea a spus ca nu a inteles motivul acestora.

“Sincer nu am inteles impotriva a ce protesteaza. Am inteles ca foarte multi sunt suparati ca se propune ca numirea sefului procurorusul sef sa nu mai fie facuta de presedinte, ci de catre CSM. Si eu am sustinut asta in toamna, cand nu am fost de acord cu proiectul domnului Tariecanu, dar nu am iesit in strada. Asta nu inseamna ca trebuie sa ma napustesc asupra unui om care a enuntat niste principii”,a conchis Liviu Dragnea.

Sursa foto: realitatea