LIVIU DRAGNEA: GATA cu ALEGERILE, de azi ne apucam de treaba!

Presedintele social democratilor, LIVIU DRAGNEA, a declarat luni, la prima sedinta a noii conduceri PSD ca “s-a terminat perioada de alegeri interne in partid, de azi ne apucam de treaba”.

LIVIU DRAGNEA a transmis noilor colegi ca “vreau sa va luati in serios functiile in care ati fost alesi. Nu ati fost alesi sa fiti sefi in partid, ci sa fiti in prima linie de munca si de actiune politica”. “Vreau sa imi exprim siguranta ca VALERIU ZGONEA va putea sa faca bine si in functia de presedinte a Camerei Deputatilor si a functiei de presedinte executiv al PSD”, a precizat social democratul.

CITESTE SI: LIVIU DRAGNEA: DACA VOM FI CHEMATI LA COTROCENI PENTRU CONSULTARI, VOM ONORA INVITATIA

De altfel, LIVIU DRAGNEA  a anuntat ca vrea ca “pana saptamana viitoare, fiecare sa pregateasca un PROIECT POLITIC. Fiecare sa aiba un domeniu, un proiect pe care sa il duceti la indeplinire”.

LIVIU DRAGNEA a propus si ca o perioada de timp, Comitetul Executiv National sa fie organizat in afara Bucurestiului, ba chiar in 2-3 saptamani, urmatorul sa aiba loc in Tara Oasului, iar Biroul Permanent National sa fie la Viseu. Prezent la sedinta a fost si GABRIEL VLASE care a vorbit despre legea votului prin corespondenta si a anuntat ca acum se afla la Senat, iar pe 27 octombrie, la trei saptamani de cand a preluat conducerea comisiei, se va da votul final pe lege.

De asemenea, LIVIU DRAGNEA a afirmat ca trebuie desemnat un secretar general al PSD, iar cel propus este MARIAN NEACSU.

Sursa foto: realitatea