LIVIU DRAGNEA i-a cerut DEMISIA lui VICTOR PONTA?

Liderul interimar al social democratilor LIVIU DRAGNEA i-ar fi cerut lui VICTOR PONTA sa-si prezinte DEMISIA pana joi, spun surse din PSD, citate de jurnalistii de la Comisarul. In caz contrar, PSD va anunta ca ii retrage sprijinul politic.

Primele zvonuri in legatura cu ruptura totala dintre cei doi au aparut inca de la sfarsitul saptamanii trecute, cand LIVIU DRAGNEA i-a interzis lui VICTOR PONTA sa se duca la tabara de vara a Tineretului PSD de la Sulina, fapt fara precedent in istoria PSD.

CITESTE SI: SEDINTA DE URGENTA A COALITIEI DE GUVERNARE. CAMERA DEPUTATILOR A AMANAT BIROUL PERMANENT. UPDATE

In urma cu doua ore, la sediul PSD a avut loc o intalnire intre LIVIU DRAGNEA si VICTOR PONTA, cu cateva minute inainte de sedinta Coalitiei. Sursele citate de Comisarul spun ca LIVIU DRAGNEA a venit foarte nervos la sedinta si a cerut ca toate discutiile sa fie amanate pana joi.

LIVIU DRAGNEA a fost singurul lider care a iesit la declaratii dupa sedinta Coalitiei. Si a spus ca se anuleaza sesiunile extraordinare pe CODUL FISCAL. La sedinta Coalitiei au participat, alaturi de LIVIU DRAGNEA, VICTOR PONTA, vicepremierul GABRIEL OPREA, CALIN POPESCU TARICEANU si DANIEL CONSTANTIN si VALERIU ZGONEA.

Sursa foto: realitatea