LIVIU DRAGNEA: Ii dorim SUCCESS lui MIRCEA GEOANA in privinta partidului

Presedintele executiv al PSD, LIVIU DRAGNEA, a declarat, joi, ca ii ureaza succes lui MIRCEA GEOANA in ceea ce priveste intentia de a face un partid, el sustinand ca nu are incredere in ce spune fostul lider al social-democratilor si nici in bunele intentii ale acestuia.

”In ceea ce priveste partidul, fiecare om e liber sa-si doreasca. Sa faca partid, ii dorim succes”, a spus LIVIU DRAGNEA.

El a aratat ca nu are incredere in ce spune MIRCEA GEOANA, atat timp cat acesta a fost, este si ramane intr-un grup cu MARIAN VANGHELIE. ”Cu toata sinceritatea va spun si cu toata seriozitatea: eu nu dau absolut niciun fel de importanta vorbelor domnului MIRCEA GEOANA. Nu am incredere absolut deloc in ceea ce spune sau in bunele lui intentii, atat timp cat a fost, este si ramane in continuare intr-un grup cu MARIAN VANGHELIE si cu altii. Pentru mine nu genereaza niciun fel de incredere”, a spus LIVIU DRAGNEA.

Citeste si: GEOANA A PIERDUT VILA RA-APPS. CLADIREA s-a vandut cu suma de 900.000 de euro. UPDATE

El a avut si o remarca ironica la adresa lui MIRCEA GEOANA, cu privire la intentia acestuia de a face un partid. ”Daca tot vorbim de zilele Culturii si aniversam 165 de ani de la nasterea poetului Mihai Eminescu, cred ca domnul Geoana e poet sau crede ca e poet”, a spus LIVIU DRAGNEA.

Fostul presedinte al PSD, MIRCEA GEOANA, a declarat, marti, ca va lansa, in doua saptamani, un grup de initiativa pentru crearea „noului PSD”, el aratand ca, atat in cazul „noului PSD”, cat si in cazul in care vechiul PSD se va „refonda din temelii”, el reprezinta „alternativa” la Victor Ponta.

”Un nou PSD este singurul raspuns pe care noi, oamenii de stanga, putem sa-l dam azi pentru a evita ca vechiul PSD, la modul cum este condus actual, sa nu devina o forma irelevanta in politica”, a sustinut MIRCEA GEOANA, la Realitatea Tv.

Citeste si: MIRCEA GEOANA anunta infiintarea “noului PSD”: Eu sunt ALTERNATIVA la VICTOR PONTA

Luni, MIRCEA GEOANA a sustinut, in cadrul intalnirii cu asistentul secretarului de stat al SUA Victoria Nuland, ca Romania are nevoie de un nou inceput, astfel ca, pe langa un nou presedinte, este nevoie si de o alta majoritate guvernamentala care sa implementeze un proiect national.