LIVIU DRAGNEA il compatimeste pe VICTOR PONTA: Trece printr-o PERIOADA GREA

Presedintele PSD, LIVIU DRAGNEA, a fost, duminica dimineata, invitat in studioul postului Pro Tv, liderul social democrat exprimandu-si compatimirea pentru fostul premier, VICTOR PONTA.

Intrebat cine a fost cu ideea demisiei lui VICTOR PONTA din functia de premier, LIVIU DRAGNEA a povestit tot cursul evenimentelor din ziua respectiva. “VICTOR PONTA. M-a sunat in acea dimineata, ne-am vazut la mine acasa. Mi-a spus ca a avut o discutie cu Gabriel Oprea si ca e gata sa-si predea mandatul. A spus ca asa considera ca e bine ca sa nu creasca tensiunea. Avea si un necaz in familie si ca vrea sa faca acest anunt pana in pranz. Mi-a parut rau”, a declarat LIVIU DRAGNEA.

CITESTE SI: SI-AU DAT ARAMA PE FATA! PONTA: NU AM FOST INVITAT LA BILANT! DRAGNEA: NU FACEM INVITATII CA LA NUNTA

“A zis ca e bine sa ies eu ca partidul sa fie sigur ca nu a facut acest gest fara sa se consulte cu noi. Au fost colegi suparati ca Victor a cedat. Sa nu uitam tensiunea acelor zile. Nu era foarte usor sa vezi ce se intampla in Piata Universitatii si sa fie usor sa rezisti. Sa nu uitam insa ce a facut Ponta ca premier, a fost cel mai bun de la Revolutie”, a raspuns liderul PSD in momentul in care a fost intrebat de ce a anuntat el aceasta demisie si nu VICTOR PONTA.

”Este un fost presedinte foarte bun, un fost premier foarte bun, sper sa ajute partidul asa cum si partidul l-a ajutat. Trece printr-o perioada grea, sunt alaturi de el prin sprijin moral. Oricand ii ofer sprijin si am numai ganduri bune. Lucrurile s-au linistit in partid, nimic nu i se mai reproseaza lui Victor Ponta. Trebuie sa ne uitam spre viitor, nu spre trecut”, a conchis LIVIU DRAGNEA.

Sursa foto: protv