LIVIU DRAGNEA il sustine, pana la capat, pe premierul VICTOR PONTA

Presedintele interimar al PSD, LIVIU DRAGNEA, a raspuns, duminica seara, in cadrul unei emisiuni de la Antena 3, unor intrebari cheie referitoare la premierul VICTOR PONTA.

Intrebat daca considera ca VICTOR PONTA va ramane la guvernare pana in 2016 si daca il poate schimba justitia, LIVIU DRAGNEA a declarat ca „trebuie sa ramana”, precizand ca se bucura se sustinerea sa.

CITESTE SI: DRAGNEA, CU GANDUL LA ALEGERILE DIN 2016: COMPETITIA POLITICA PENTRU PRIMARIA CAPITALEI SE RESETEAZA TOTAL

„PNL si Iohannis pot face declaratii. Ce poate sa faca sistemul de justitie nu stiu. Din punctul meu de vedere si al PSD, VICTOR PONTA trebuie sa ramana premier pana in 2016 si are sustinerea mea si a partidului. Si o si simte. Grupul ALDE, dl Tariceanu, Constantin, sustin. Dl Gabriel Oprea a spus-o in nenumarate randuri ca sustine guvernul din care face parte.

Si pentru mine era mai usor sa nu fiu presedinte interimar la PSD acum. Sunt momente in viata sau situatii in care trebuie sa iti asumi – in tara, intr-un partid. Nu tot timpul faci ce e mai usor. Nu prea e bine sa pleci cand ti se nazare. Trairile lui interioare le inteleg. Imi doresc sa iasa cat mai repede din situatia asta. Este un prim-ministru bun”, a declarat LIVIU DRAGNEA.

CITESTE SI: ROMANIA SI SERBIA, ACORD DE COLABORARE IN CRIZA REFUGIATILOR

Sursa foto: jurnalul