LIVIU DRAGNEA: In turul doi al prezidentialelor va fi o CONFRUNTARE intre VICTOR PONTA si TRAIAN BASESCU

Presedintele executiv al PSD LIVIU DRAGNEA a declarat joi ca in turul al doilea al prezidentialelor VICTOR PONTA se va confrunta de fapt cu TRAIAN BASESCU, tinand cont ca toti candidatii potentiali ai dreptei se bazeaza pe nucleul dur de votanti ai actualului presedinte.

“In turul doi va fi o confruntare intre VICTOR PONTA si TRAIAN BASESCU. TRAIAN BASESCU nu mai candideaza direct, dar candideaza prin epigoni, prin urmasi. (…) Toti acesti candidati care si-au anuntat dorinta… potentiali candidati — CRISTIAN DIACONESCU, CATALIN PREDOIU, KLAUS IOHANNIS, am auzit ca si MONICA MACOVEI, toti acesti oameni se bazeaza, dincolo de altceva, pe nucleul dur de votanti ai lui Traian Basescu. 6% (cat ar reprezenta acest nucleu dur-n.r.) in turul doi conteaza”, a afirmat Dragnea intr-un interviu acordat DC News potrivit Agerpres.

Citeste si: PONTA si-a lansat CANDIDATURA. Inundatiile si lupta anti Traian Basescu, argumentele liderului PSD

Presedintele executiv al PSD a explicat ca cel care se va bate cu VICTOR PONTA in turul doi va fi sustinut de TRAIAN BASESCU in schimbul functiei de prim ministru.

Citeste si: CATALIN PREDOIU: Ponta preda oficial stafeta BARONILOR o data cu lansarea candidaturii la presedintie

“Toti stim ca TRAIAN BASESCU a spus-o clar si explicit, ca el negocieaza sustinerea pentru a primi functia de prim ministru. Eu cred ca turul II va fi o confruntare intre VICTOR PONTA, care reprezinta dorinta de a se schimba acest regim abuziv si un om sustinut de TRAIAN BASESCU (…) care ar putea sa dea nesansa romanilor ca TRAIAN BASESCU sa isi perpetueze regimul inca 5 ani de zile, ca sa avem cel putin 15 ani de regim Basescu”, a mai spus Dragnea.