LIVIU DRAGNEA incearca sa atraga un important LIDER al ACL in PSD

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost prezent miercuri la Resita, unde a purtat discutii cu primarul despre viitorul orasului, dar s-a intalnit si cu alti membri social-democrati din Caras-Severin la sala Lira, informeaza expressdebanat.ro.

Liderul PSD a avut de spus doar cuvinte frumoase la adresa presedintelui Consiliului Judetean pe care l-a descris ca fiind un politician cu experienta. Afirmatia acestuia vine dupa ce presedintele filialei Caras-Severin, Ion Mocioalca, a prezentat la cea mai recenta conferinta de presa pe care a sustinut-o reinfiintarea in judet a Uniunii Social Liberale.

CITESTE SI: LIVIU DRAGNEA trece la amenintari: Voi prezenta imagini COMPROMITATOARE 

„Il consider in continuare un om cu care am avut o relatie foarte buna si vreau sa am in continuare. Sper ca Sorin Frunzaverde sa inteleaga ca Iohannis nu este proiectul lui. Nici al lui, nici al acestui judet. Cred ca Sorin Frunzaverde are o bogata experienta politica si este  un om politic priceput, mult mai priceput decat multi oameni care sunt in ACL la nivel central.

CITESTE SI: Liviu Dragnea: Mircea Govor e un om foarte glumet. Din cate am auzit, avea instrumente de tortura 

Cred ar trebui sa inteleaga ca interesele Romaniei sunt mai presus decat interesele unui grup mic si nervos din jurul lui Iohannis. Sper ca Sorin sa inteleaga lucrul acesta si sa puna umarul ca Romania sa fie condusa de cel care trebuie”, a declarat miercuri, la Resita, vicepremierul Liviu Dragnea potrivit sursei citate.

Sursa foto: jurnalul.ro