Liviu Dragnea ”îngropat” de interviul acordat din pușcărie! Reguli noi pentru fostul lider PSD

Liviu Dragnea, fostul lider PSD, regretă deja interviul acordat, joi, pentru postul Realitatea Plus. De acum înainte, Dragnea va trebui să respecte o serie de reguli noi.

Interviul ar putea fi considerat drept un incident de securitate, ANP începând deja o serie de verificări la Rahova. Mai mult, logodnica lui Dragnea și avocata acestuia au confirmat că fostul președinte al PSD nu va mai avea voie să muncească în pușcărie. O lovitură pentru Dragnea, pentru că fiecare zi de muncă îl putea ajuta la scăderea pedepsei. Și această restricție este cauzată de acordarea interviului de ieri.

Totuși, se pare că directorul penitenciarului este cel care a aprobat cererea jurnalistului de la Realitatea Plus. Convorbirea s-a desfășurat online ca în cazul în care ar fi existat un incident de securitate sau nu le-ar fi convenit ceva din discuția pe care au avut-o cei doi, penitenciarul ar fi putut să întrerupă această convorbire, lucru care nu s-a întâmplat, informează Antena 3.

Avocata apărării a mai precizat faptul că Liviu Dragnea nu va mai cere eliberarea condiționată. Anunțul a fost făcut, azi, după ce procurorii DNA l-au anunțat pe Dragnea că este inculpat în dosarul privatizării Teldrum. „I se schimbă calitatea de suspect în inculpat, se pune în mișcare acțiunea penală. Dragnea spunea că e chemat în contextul unei noi campanii electorale în dosar”, a declarat avocata lui Dragnea, potrivit Antena 3.

Sursa foto: realitatea