LIVIU DRAGNEA l-a convocat pe BOGDAN AURESCU la urmatoarea sedinta a COALITIEI

Presedintele interimar al PSD, LIVIU DRAGNEA, a anuntat ca l-a invitat la sedinta coalitiei de marti pe ministrul Afacerilor Externe, BOGDAN AURESCU, pentru a prezenta un raport referitor la situatia IMIGRANTILOR.

“L-am invitat marti, la sedinta Coalitiei, pe BOGDAN AURESCU, ministrul Afacerilor Externe, pentru a prezenta un raport privind cotele de imigranti si daca institutiile statului pot sa faca fata acestora. Vreau sa ne spuna daca suntem pregatiti sau nu, cati vin, exact, ce inseamna asta pentru statul ROMAN, ce masuri luam”, a scris LIVIU DRAGNEA pe pagina sa de socializare.

CITESTE SI: BOGDAN AURESCU PARTICIPA LA REUNIUNEA INFORMALA A MINISTRILOR DE EXTERNE DIN UE

LIVIU DRAGNEA a mai precizat ca s-a aflat sambata in gara Keleti (Budapesta), unde a si stat de vorba cu IMIGRANTII.

“Am vrut sa ii vad cu ochii mei pentru ca este aceasta discutie, statul ROMAN zice cu seninatate ca ii primim si noi, nu stim daca suntem pregatiti sau nu. Mi s-a parut ciudat ca marea majoritate sunt barbati tineri si foarte bine organizati, si ca atunci cand camere de filmat, prezente in numar urias la gara Keleti, sunt indreptate catre unii dintre IMIGRANTI, acestia isi ascund fetele. Sunt si oameni extrem de amarati, dar sunt si altii foarte bine organizati, pe grupuri, fiecare grup are coordonatorul lui. Au o singura tinta, sa ajunga in Germania”, a detaliat LIVIU DRAGNEA.

CITESTE SI: VICTOR PONTA INFIRMA INFORMATIILE POTRIVIT CARORA ROMANIA AR URMA SA PREIA 7.000 DE IMIGRANTI

Sursa foto: realitatea