LIVIU DRAGNEA l-a vizitat pe VICTOR PONTA la spitalul din TURCIA unde premierul a fost OPERAT

LIVIU DRAGNEA, fostul presedinte executiv al PSD,  l-a vizitat, marti, pe prietenul VICTOR PONTA la spitalul din Istanbul unde premierul a fost operat la ligamente, informeaza, in exclusivitate, jurnalistii de la Romania Libera.

De pe aeroportul Henri Coanda, LIVIU DRAGNEA s-a imbarcat la clasa business intr-un zbor operat de compania Turkish Airlines.

Intrebat de jurnalistul Romaniei Libere daca il va vizita pe premier la spital, LIVIU DRAGNEA a declarat ca il va vizita, dar ca nu stie unde este internat VICTOR PONTA si ca va fi asteptat de cineva.

CITESTE SI: VICTOR PONTA DUPA OPERATIE: A FOST MAI COMPLICATA DECAT SE CREDEA

La scurt timp, LIVIU DRAGNEA a fost preluat intr-un automobil Mercedes S Class, fiind insotit de inca o persoana, si s-a indreptat catre spitalul Medipol din Istanbul, acelasi despre care Romania Libera dezvaluise cu o zi inainte ca a fost ales de catre VICTOR PONTA pentru interventia chirurgicala. In fata spitalului, LIVIU DRAGNEA a fost asteptat de catre o alta persoana si condus inauntru.

Sotia lui VICTOR PONTA, europarlamentarul PSD DACIANA SARBU, a fost vazuta simbata seara pe Aeroportul Henri Coanda indreptandu-se spre ghiseul Turkish Airlines la care era in curs imbarcarea pentru zborul Bucuresti-Istanbul. La vremea respectiva discutia despre internarea premierului VICTOR PONTA la un spital in Turcia inca nu debutase.

CITESTE SI: Premierul VICTOR PONTA ar fi internat la o clinica a familiei presedintelui turc ERDOGAN 

Spitalul Medic Poll apartine unui fost coleg de banca si sustinator al presedintelui RECEP TAYYIP ERDOGAN, Fahretin Hogea, mai spun jurnalistii de la Romania Libera.

Sursa foto: realitatea.net